• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Teniser se srušio pred meč loptu u finalu Australijan opena: Više nije mogao da stoji - odvezli ga sa terena u kolicima!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nevjerovatan meč viđen je u finalu juniorskog grend slema u Melburnu, a finiš susreta je naročito teško pao jednom igraču.

 mladi teniser srušio se u finalu juniorskog australijan opena Izvor: Twitter/@AustralianOpen/Printscreen

Još uvijek čekamo finala Australijan openu u muškom i ženskom singlu, ali u Melburnu smo već vidjeli jedno koje teško da će iko uspjeti da nadmaši.

U finalu juniorskog turnira za dječake, meč je trajao čak tri sata i 43 minuta iako su se igrala samo tri seta, a jedan od finalista je poslije meča morao da bude odvezen u kolicima!

Možda će vas zanimati

Australija bruji o ovim momcima ratnicima - Amerikanac Bruno Kuzuhara postao je šampion nakon što je savladao Čeha Jakuba Menšika 7:6, 6:7, 7:5 u nevjerovatno iscrpljujućem meču po australijskoj vrelini.

Mladi Čeh u pojedinim momentima nije bio u stanju da servira, poeni su bili izuzetno dugački, a onda se u finišu samo srušio na teren pred meč loptu za Amerikanca. Razlog za to je bio ovaj nevjerovatan poen:

Kuzuhara je potom uspio da iskoristi meč loptu i postane šampion Australijan opena, ali je Menšik ponovo završio na zemlji.

Ovoga puta je Amerikanac brzo potrčio da ga pozdravi, a koliko je Čehu bilo teško govori i to da su bila donijeta kolica da ga odvezu sa terena. Jednostavno, on više nije mogao da se pomjeri od umora, a na sve to nije uspio da osvoji trofej:

Na kraju, o tome koliko je meč trajao najbolje pokazuje i to da je drugi set trajao nevjerovatnih sat i 36 minuta, dok je najkraći bio prvi - "samo" 58 minuta... Inače, Kuzuhara je rođen 2004. godine i drugi je igrač svijeta u juniorskoj konkurenciji, dok je Menšik godinu dana mlađi, a prošlog ponedjeljka je bio šesti na juniorskoj rang listi.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC