• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUKOMET: Naisi Kup Srbije

Rukometašice Naise osvojile su Kup Srbije. U finalu Nišlijke su pobedile domaćina završnog turnira pančevački Dinamo 27:23 (14:12).

 RUKOMET: Naisi Kup Srbije Izvor: MONDO

Najzaslužnije za pobedu Naise bile su devetostruki strelac Ivana Filipović, koja je proglašena za najbolju igračicu turnira, i Sanja Damjanović, koja je postigla osam golova.

Najefikasnija u Dinamu sa sedam golova bila je Iva Pokrajac, kojoj je u četvrtak preminuo otac Ljubomir, član uprave pančevačkog tima za koji igra i njegova druga ćerka Lana.

Trener Naise Svetislav Jovanović istakao je da je njegova ekipa pobedom na gostovanju Dinamu dokazala kvalitet. On je, takodje, najavio borbu za plasman u grupnu fazu takmičenja Lige šampiona naredne sezone.

"Dinamo je imao prednost domaćeg terena, ali smo uspeli ipak da ostvarimo trijumf. Bila je to jako teška utakmica, tri nedelje smo se pripremali za ovaj duel i mislim da je ipak naš kvalitet presudio", rekao je Jovanović.

"Naredne sezone Naisa igra kvalifikacije za Ligu šampiona i naš cilj biće da pokušamo da se uz pomoć adekvatnih pojačanja plasiramo u glavnu grupu Lige šampionki", dodao je trener Naise.

Trener Dinama Bratislav Obućina rekao je da njegova ekipa, zbog smrti Ljubomira Pokrajca, nije uspela da prikaže sve što ume.

"U finalu je odlučio kvalitet Naise, duža klupa i medjunarodno iskustvo rukometašica iz Niša. Mi smo dali sve od sebe, s obzirom na smrtni slučaj koji nam se desio. Čestitam mojim devojkama, a naravno i kolegi Jovanoviću na osvajanju Kupa", kazao je Obućina.

(Beta, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC