Rafael Nadal je otvorio restoran u Španiji. Ovo su jela koja služi i njihove cijene...
Rafael Nadal je odlučio da kopira Novaka Đokovića, pa je tako i on otvorio restoran. Doduše, učinio je to krajem prošle godine, prije osvajanja Australijan opena, ali su se sada pojavile i nove informacije.
Naime, španski as je otvorio restoran u sklopu svoje akademije u Manakoru, a jasno je da nije dugo birao ime, pošto se restoran zove "Rolan Garos". Po grend slemu koji je 13 puta osvajao, a mi vam otkrivamo i kako izgleda meni.
Dakle, prije svega treba reći da je restoran otvoren tokom dana od 13 do 16 časova i uveče od 19.30 do 22 časa i da je rezervacija neophodna. Prije svega je namijenjen članovima njegove akademije, ali su i drugi posjetioci dobrodošli.
Ovako izgleda Nadalov restoran:
Najjeftinije jelo na meniju Rafinog restoran jeste mediteranska pasta i košta 7.90 evra. Najskuplje jelo je goveđi biftek sa pire krompirom i košta 19 evra.
Naravno, tu su i neka druga jela, poput recimo salate sa tunjevinom koja košta 16.90 evra, ili svinjetine sa povrćem od 14 evra. Grilovana hobotnica sa pire krompirom i paprikom je 17.10 evra, dok je grilovani losos sa sezonskim povrćem 15.50 evra.
Kada su salate u pitanju, koštaju od 8.50 do 10.50 evra, dok su dezerti od 4.50 do 5.90 evra.
Što se samog restorana tiče, na njemu se nalaze slike šampiona, pa su pored Rafe tu Štefi Graf, Kris Evert i Bjorn Borg. A, ovo nije prvi "izlet" Nadala u svijet kuvanja i restorana.
Rafa je suvlasnik "Tatel Grupe" u kojoj su još Kristijano Ronaldo, Pau Gasol, Manuel Kampos i drugi...