• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ruskinja napala Đokovića, optužila ga da se folira: Novak želi da ga vole, dobro je što su ga deportovali iz Australije!

Autor Haris Krhalić

Ruska teniserka Darija Kasatkina je žestoko prozvala Novaka Đokovića.

 Darija Kasatkina napala Đokovića Izvor: Profimedia

Poslije odluke australijskih vlasti o deportaciji Novaka Đokovića se pojavljuju reakcije mnogih. Kako tenisera, tako i drugih sportista i javnih ličnosti.

Sada se oglasila i ruska teniserka Darija Kasatkina, 21. igračica svijeta. Ona je stala na stranu političara i podržala je njihovu odluku.

U jednom intervjuu je Darija objasnila zbog čega je podržala odluku o deportaciji. Sve to je iskoristio Rafael Nadal i osvojio turnir u Melburnu.

"Ne bi bilo prijatno ostalim igračima da je Novak dobio dozvolu da igra. Svi mi smo podnijeli neku vrstu žrtve i prihvatili smo pravila igre da bismo se našli na terenu. Đoković je želio da ide svojim putem. Da je na kraju igrao, to ne bi bilo fer prema ostalima", rekla je Kasatkina za ruski "Eurosport".

Kasatkina je u centar pažnje došla prošle godine na turniru u Birmingemu. Tada je povrijedila samu sebe usred meča. Morala je da ulazi i ljekarska ekipa, a sada je ona napala Đokovića i njegovo ponašanje na terenu.

"Novak je osoba koja pokušava da učini sve kako bi ga svi voljeli. Svi mi to vidimo, čini sve, ali mu ne ide. Za razliku od njega Rafa Nadal ne lomi rekete, drugačije pokazuje emocije, a njegovu frazu 'Vamos' svi volimo. Bolje je da te ljudi ne vole zbog onoga što jesi nego da te vole zbog onoga što nisi", zaključila je Kasatkina.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC