• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO: Partizanu se smeši F4 u Beogradu

Čelnici LEN pozitivno reaguju na želju VK Partizan da bude domaćin Fajnal-fora Evrolig naredne godine. Opcija je i dalje Arena.

 VATERPOLO: Partizanu se smeši F4 u Beogradu  Izvor: MONDO

Čelnici Vaterpolo kluba Partizan još jednom su tokom Fajnal-fora u Barseloni predočili čelnicima LEN-a (Evropske plivačke i vaterpolo federacije) predlog i želju da Beograd bude domaćin završnice Evrolige naredne godine (sezona 2008/09).

"Pre dva i po meseca poslali smo pismo LEN-u u kojem ih obaveštavamo da želimo da budemo organizatori F4. U Barseloni smo im to i usmeno potvrdili i saopštili da imamo podršku Grada Beograda i da smo potpuno spremni za organizaciju", rekao je direktor VK Partizan Darko Udovičić za MONDO.

Čelnici Partizana su optimisti da će dobiti organizaciju finalnog turnira Evrolige, pogotovo što je prva reakcija predstavnika LEN-a bila pozitivna.

"Oni se raduju što smo mi opet istakli kandidaturu za domaćina F4. Do kraja meseca poslaće nam uslove, odnosno kriterijume koje treba da ispunimo da bismo bili domaćini, iste one koje je dobila Barseloneta kao domaćin ovog Fajnal-fora. Odluka će biti doneta u septemrbu", dodao je Udovičić.

"Optimista sam. Sa pojačanjima za narednu sezonu, imamo puno sportskih i svakih drugih razloga i motiva, da Fajnal-for naredne godine dovedemo u Beograd. Bečej je bio domaćin F4, ali Beograd nikad nije bio domaćin finalnog tunira najboljih vaterpolo klubova Evrope i vreme je da se to dogodi", rekao je direktor Partizana.

On je istakao da Partizan hoće da bude domaćin Evrolige bez obzira na to da li će se crno-beli plasirati na završni turnir ili ne, ali svi u klubu sa Banjice veruju da će jedan od najtrofejnijih klubova Evrope sedmu titulu prvaka Starog kontinenta osvojiti upravo na svom bazenu.

Udovičić je dodao i da je Beogradska arena i dalje opcija za mesto održavanja finalnog tunira Evroplige.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC