• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kolaković: Iran dobar sparing partner

Selektor odbojkaša Srbije Igor Kolaković rekao je da će mečevi sa reprezentacijom Irana biti odlični za pripreme njegovog tima za Svetsku ligu.

 Kolaković: Iran dobar sparing partner Izvor: MONDO

Odbojkaši u Iran putuju u utorak, a mečevi sa selekcijom koju vodi Zoran Gajić trebalo bi da se odigraju 15. i 17. maja.

"Iran je solidna, čak odlična ekipa sa velikim ambicijama. Oni se spremaju za Olimpijske igre i očekujem dobar sparing. U ovih sedam dana od kada smo se okupili dobro smo radili i nije nedostajalo entuzijazma", kazao je Kolaković.

Reprezentacija bi pre početka Svetske lige 13. juna trebalo da odigra još nekoliko pripremnih utakmica u Italiji.

Srbija će igrati u Grupi A, sa Venecuelom, Francuskom i domaćinom završnog turnira Brazilom. Takmičenje se završava 27. jula, a tim ide na Olimpijske igre u Peking 3. avgusta. Kolaković je, međutim, istakao da njegov tim ima želju da se plasira na završni turnir.

"Prošle godine smo imali jako mlad sasta, a ove želimo da se plasiramo na Fajnal siks. Biće komplikovano održati formu i nivo emocija za oba takmičenja, ali Olimpijske igre su najveće takmičenje i one izvlače najbolje iz nas", rekao je trener.

Selektor Kolaković će u Teheran povesti 15 igrača: Nikolu Kovačevića, Vladu Petkovića, Marka Podraščanina, Mihajla Mitića, Marka Samardžića, Nikolu Rosića, Dragana Stankovića, Vladimira Čedića, Dejana Radića, Konstantina Čupkovića, Miloša Nikića, Dejana Bojovića, Nemanju Petrića, Sašu Starovića i Tomislava Dokića.

(Beta, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC