• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kreće spektakl! Ivana obećala svjetske rekorde, a Mondo da će da nauči srpski

Autor Haris Krhalić

Miting u Beogradu je posljednja šansa mnogima da se plasiraju na Svjetsko prvenstvo i zbog toga je interesovanje ogromno.

 Najava Svjetskog prvenstva u atletici u Beogradu

Sve je spremno za uvertiru pred Svjetsko prvenstvo u atletici. U ponedjeljak će se u “Areni” održati “Belgrade indoor meeting”, a medju najvećim zvijezdama biće Ivana Vuleta i Armand Duplantis.

Upravo su njih dvoje, zajedno sa predsjednikom Atletskog saveza Veselinom Jevrosimovićem, selektorom Edinom Zukovićem i zamjenikom gradonačelnika Goranom Vesićem pričali na konferenciji za medije.

Najbolja srpska atletičarka nije krila sreću zbog toga što će se takmičiti u domovini.

"Uvijek mi je zadovoljstvo da budem u odabranom društvu, posebno sa kolegom Duplantisom. Arena izgleda fenomenalno, biće prava uvertira za sve. Srećna sam što sam zdrava i mogu da se takmičim. Otvorila sam sezonu dobro, za dvije nedjelje ću braniti svjetsku titulu, pokušaću da je odbranim. U ponedjeljak želim da se primaknem tom skoku od sedam metara. Moj apel je da što više ljudi bude na tribinama i da gledaju spektakl. Uvjerena sam da će biti više svjetskih rekorda oborenih u Beogradu”, rekla je Ivana.

Svjetski rekorder Armand Duplantis ima samo jedan cilj u srpskoj prestonici. Popularni Mondo je došao da obori lični rekord u skoku s motkom koji je ujedno i svjetski rekord.

Srpski još učim, pa ću na engleskom pričati. Prošli put sam u Beogradu imao najbolji rezultat u sezoni. Sada idem samo na mjesta gdje mogu da imam šansu da oborim svjetski rekord. To je moj cilj. Ne bih bio ovdje da ne verujem da mogu da ga oborim”, jasan je Mondo.

Prvi čovjek ASS Veselin Jevrosimović je prezadovoljan zbog svega što slijedi.

"Ovaj miting je nasljednik Serbian open meetinga. Dobio je silver status što znači da će biti najveći miting koji je Srbija organizovala. Ujedno će ovo biti uvertira za SP. Učešće je najavilo preko 130 takmičara, preko 30 iz inostranstva. Interesovanje je ogromno i Srbija će u martu biti centar svijeta. Nadam se da će svi uživati u atletskom spektaklu u ponedjeljak", kazao je Jevrosimović.

Na kraju se prisutnima obratio selektor Srbije Edin Zuković.

"Ovo je posljednje takmičenje za ispunjavanje kriterijuma za Svjetsko prvenstvo. Zato imamo ogroman broj prijavljenih. Program će trajati od 17 do 20 časova i pozvao bih publiku da dodje u što većem broju. Sav prihod ide u humanitarne svrhe, a na krilima publike će učesnici biti još bolji", zaključio je Zuković.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC