• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sjajna vijest- Novak Đoković igra u Beogradu! Brat Đorđe saopštio: Nole će nastupiti na Serbia openu, ali to nije sve...

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Lijepa vijest za sve Beograđane.

 novak đoković nastupa na serbia openu Izvor: MN PRESS

Srpski teniser Novak Đoković, od sljedeće nedjelje opet najbolji igrač sveta, nastupiće na predstojećem Serbia openu koji se održava od 18. do 24. aprila u Beogradu

Ovu informaciju potvrdio je njegov brat Đorđe Đoković, koji je i direktor turnira, pa je tako obradovao sve ljubitelje tenisa u Srbiji koji željno išćekuju da vide Noleta na terenu. To će mu ujedno biti i pripremni turnir za Rolan Garos, na kome je sve realnije da će učestvovati, pa se nadamo da će mu donijeti sreću kao i prošle godine.

Možda će vas zanimati

Đoković nije uspio da osvoji Serbia open prethodnog proljeća, štaviše pamtimo i suze zbog publike koja mu je pružila podršku, a za sada na spisku učesnika nema aktuelnog branioca titule Matea Beretinija.

Osim najpoznatijeg igrača svijeta, za titulu u Beogradu i 250 bodova boriće se Gael Monfis, Dominik Tim, Karen Hačanov, Kristijan Garin, ali i domaći teniseri poput Dušana Lajovića, Filipa Krajinovića, Miomira Kecmanovića i Lasla Đerea. Nije nemoguće da se još neko veliko ime "dopiše" u narednim danima.

"Kao što svi znamo, Novak ima poteškoća sa turnirima. Jako nam je drago što je odabrao Beograd kao destinaciju gdje će da igra. Tu su još Dominik Tim koji je jako dugo bio odsutan. Tu su Kačanov, Monfils kao najveći obožavalac publike. Nadamo se da će i on napuniti tribine", poručio je Đorđe Đoković.

Novak Đoković je inače dva puta osvajao Serbia Open, ali posljednji put 2011. godine. Tada je pobijedio Felisijana Lopeza u finalu, da bi turnir potom otišao na desetogodišnju pauzu, sve do prošlog proljeća.

Turnir se igra na šljaci i nagradni fond iznosi 534.555 evra.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC