• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prozivali je zbog polugolih slika, ona se skinula skroz: Bez odjeće pozirala sa dečkom, pa otkrila šta je razlog! (FOTO)

Autor Haris Krhalić

Profesionalna rvačica iz Brazila Tajnara Melo skinula sve sa sebe i dečka, pa napravila selfi.

 Tajnara Melo pozirala gola Izvor: Instagram/tayconti_/printscreen

Profesionalno ili "američko" rvanje polako preuzima i evropsko tržište, a jedna od najpoznatijih organizacije je AEW u Velikoj Britaniji. U njoj se takmiči Tajnara Melo (umjetnički Tay Conti) koja je trebalo da predstavlja Brazil na Olimpijskim igrama, a sada uglavnom stiže u centar pažnje jer pratioce oduševi polugolim fotografijama.

Zato što je kritikuju riješila je da ode i korak dalje pa da objavi i jednu na kojoj je potpuno gola. Naravno, ne bez povoda, iskoristila je trenutak da pecne najveće rivale svog dečka!

"Govorite da je sve što radim na društvenim mrežama pokazivanje dupeta? Vidjećete šta tek slijedi", rekla je nedavno Taj i ubrzo pokazala na šta je mislila!

Pogledajte Tajnarine fotografije, među kojima je i najprovokativnija do sada:

Pošto je instagram, na kojem Tajnara Melo ima armiju od preko 610.000 pratilaca vrlo rigorozan povodom golih fotografija, ona je iskoristila tviter da se potpuno razgoliti. Na toj društvenoj mreži kačila je golu sliku sebe i dečka Semija Gevare, takođe profesionalnog rvača. 

Njih dvoje zajedno leže na krevetu, a intimne dijelove prekriva im samo šampionski pojas koji je jedno vrijeme bio u vlasništvu njenog izabranika. Fotografija je nastala ranije, a Tajnara je njenim kačenjem pokušala da isprovocira Semijevog rivala koji je ljubio pojas na posljednjem događaju AEW organizacije.

Inače, za ovu organizaciju koja je u vlasništvu porodice Kan koja drži i fudbalski klub Fulam nedavno je potpisala Pejdž Vanzant, po mišljenju mnogih najljepša žena u borilačkim sportovima.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC