• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RIM: Ana protiv Pironkove, Jelena na čekanju

Ana Ivanović sastaće se sa Bugarkom posle pet godina, dok Jelena Janković zbog kiše još ne zna sa kim će igrati u drugom kolu turnira u Rimu.

 RIM: Ana protiv Pironkove, Jelena na čekanju Izvor: MONDO

Najbolje rangirana srpska teniserka Ana Ivanović u drugom kolu turnira u Rimu sastaće se sa Cvetanom Pironkovom iz Bugarske, koja je u meču prve runde bila bolja od Čehinje Klare Zakopalove rezultatom 6:4, 6:2.

Jelena Janković, koja brani titulu osvojenu 2007. godine i imenovana je za četvrtog nosioca, moraće da sačeka sredu kako bi saznala ime svoje protivnice.

Domaća teniserka Flavija Peneta i Ukrajinka Olga Savčuk nisu mogle da izađu na teren pošto je u glavnom gradu Italije padala kiša. Prekinuti su mečevi Vajdišova - Makarova i Petrova - Kirilenko, a desetak okršaja predviđenih za utorak nije moglo ni da počne.

Anina rivalka, dvadesetjednogodišnja Pironkova, trenutno zauzima 64. mesto na WTA listi, što joj je bezmalo najbolji plasman u karijeri.

Prvi i poslednji put sastala se sa Ivanovićevom još 2003. godine, u kvalifikacijama za turnir u Bukureštu, kada je Ana slavila rezultatom 2:1.

Meč Ivanović - Pironkova bi prema preliminarnom rasporedu trebalo da počne u sredu oko 14 časova. Ako srpska igračica pobedi, sastaće se sa Rumunkom Monikom Nikulesku ili Beloruskinjom Viktorijom Azarenkom.

Nagradni fond turnira iznosi 1,34 miliona dolara.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC