• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovaj momak će dominirati svjetskim tenisom! Maestralni Španac dva puta pobijedio u istom danu i osvojio titulu!

Autor Dragan Šutvić

Karlos Alkaraz je dva puta pobijedio u istom danu, a u polufinalu je spasio dvije meč lopte... Supetalentovani Španac će imati blistavu budućnost.

 karlos alkaraz osvojio turnir u barseloni  Izvor: Profimedia

Dilema više nema. Ovaj momak će gotovo izvjesno dominirati svjetskim tenisom u budućnosti. Radi se o Karlosu Alkarazu. Supertalentovani španski teniser je još jednom potvrdio o kakvom potencijalu se radi.

Na turniru u Barseloni je odigrao dva meča u jednom danu i na kraju osvojio titulu. Zbog kiše i loših vremenskih uslova su polufinalni dueli sa subote pomjereni na nedelju. Prvo su u istom terminu, od 11 časova pobjede ostvarili Alkaraz i Pablo Karenjo - Busta. Karlos je poslije drame i spasene dvije meč lopte savladao Aleksa De Minaura - 6:7 (4:7), 7:6 (7:4), 6:4, dok je Pablo lakše pobijedio Dijega Švarcmana - 6:3, 6:4.

Umjesto prvobitno planiranog ranijeg termina su dvojica igrača dobila dužu pauzu, pa su uveče izašli na teren i tamo je rutinsku pobjedu ostvario Alkaraz iako je bio umorniji - 6:3, 6:2.

Publika je uživala u duelu dvojice sunarodnika, na kraju se radovao Alkaraz, momak rođen 5. maja 2003. godine. Trenira ga legendarni španski igrač Huan Karlos Ferero, koji je osvojio Rolan Garos 2003. godine.

Ovo je za Alkaraza četvrta titula u karijeri. Prvu je osvojio u Umagu prošle godine, pa je ove pobijedio u Rio de Žaneiru, Mastersu u Majamiju gdje se izvukao u meču sa Miomirom Kecmanovićem i sada u Kataloniji.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu! 

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC