• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Najvažnije da Sloga opstanak drži u svojim rukama, a Borac m:tel ne smije da se opusti: Dejan Vasilić o finišu sezone!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Trener rukometaša Sloge Dejan Vasilić smatra da je najbitnije što dobojski klub u preostala četiri susreta u Premijer ligi Bosne i Hercegovine drži sve u svojim rukama u borbi za opstanak.

 Dejan Vasilić Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Dobojlije do kraja sezone imaju najpovoljniji raspored s obzirom da tri meča igraju kod kuće i to već u srijedu protiv direktnog konkurenta Gradačca, a potom u subotu dočekuje Krivaju, a dočekaće i sarajevsku Bosnu. Jedini gostujući meč će igrati protiv Iskre u Bugojnu.

"Pa držimo sve u svojim rukama što je najvažnije ne zavisimo od drugih tako da ne bi trebali kiksnuti kući i ako tako bude, onda ćemo na kraju završiti u sredini tabele",rekao je Vasilić na počeku razgovora za MONDO.

Prema njegovim riječima, finiš sezone neće biti nimalo lagan za njegove izabranike.

"Kao i kroz cijelo prvenstvo, svaka utakmica je teška i svako svakoga može da dobije nevažno na trenutno stanje na tabeli. Mi smo sigurni da ćemo u preostale četiri utakmice odigrati maksimalno i zabilježiti dobre rezultate a pogotovo kući, gdje igramo tri utakmice. Već prvu u srijedu protiv Gradačca, bice teška utakmica, oni imaju iskusne igrace (Tufegdžić, Pekić, Stojanović, Sijaković, Karanović) mi se pripremamo da neutrališemo te njihove kvalitete i pokušamo iskoristiti mane. Napokon ćemo i mi biti kompletni da imamo sve igrače na raspolaganju, tako da uz maksimalanu angažovanost i požrtvovanost svih igrača ne razmišljamo o drugom rezultatu osim o pobjedi".

Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Vasilić je svjestan da je Borac m:tel veoma blizu šampionskog trofeja, ali je upozorio da Banjalučani nikako ne smiju da se opuste u preostalih pet utakmica.

"Borac m:tel je odigrao kvalitetnu sezonu što govori tek prvi poraz u 25. kolu i ako imaju prednost na tabeli ostalo je još pet utakmica. Ako žele da budu šampioni ne smiju se opustiti pred kraj prvenstva", dodao je trener Sloge.

Na kraju se osvrnuo i na završni turnir u Kupu BiH, u kojem će se za pehar boriti crveno-plavi iz Banjaluke i Izviđač, odnosno Sloboda i Sloga Gornji Vakuf/Uskoplje.

"Pa sigurno su Banjalučani jedni od favorita i u Kupu ali mnogo faktora (gdje će se igrati završnica, kraj sezone, hoće li biti kompletni) će odlučivati o pobjedniku. Igraju polufinale protiv Izviđaca biće veoma teška utakmica za njih, što je pokazao i ovaj prvenstveni duel u Ljubuškom", istakao je Vasilić.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC