• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bekera čeka novi udar kad izađe iz zatvora: Britanski zakoni su surovi, bivši Novakov trener dobija novu kaznu!

Autor Milutin Vujičić

Njemački teniser Boris Beker moraće pod hitno da napusti Veliku Britaniju.

 boris beker će biti deportovan iz velike britanije  Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović

Legendarni njemački teniser Boris Beker osuđen je na 15 mjeseci zatvora u ozloglašenom zatvoru u Velikoj Britaniji, a sve pošto je Sud u Londonu utvrdio da je "petljao" oko poreza nakon bankrota.

Dok se priča da bi mogao da bude premješten u zatvor sa boljim uslovima, odakle bi čak mogao da komentariše i mečeve na Rolan Garosu (!?), stižu informacije da će Bekera sačekati nova loša vijest kada odsluži kaznu i izađe za godinu i po dana, ako se bude dobro vladao u međuvremenu.

Možda će vas zanimati

"Dejli Mejl" prenosi da će Beker biti deportovan iz Velike Britanije zato što nema britansko državljanstvo, dok se ovakva vrsta kazne primjenjuje na sve strane državljane koji iza rešetaka provedu više od godinu dana.

Beker je živio u Londonu od 2012. godine, ali nije tražio njihovo državljanstvo i upravo je u ovoj zemlji osuđen zbog devet tačaka optužnice. Kada izađe iz zatvora, vjerovatno će morati da se vrati u rodnu Njemačku, a zbog deportacije će mu vjerovatno jedno vrijeme biti zabranjen ulazak u Veliku Britaniju.

Podsjetimo, čak se i Novak Đoković oglasio zbog kazne koju je dobio Boris Beker i pružio je podršku svom nekadašnjem treneru koji je u osjetljivom životnom trenutku.

"Slomljen sam zbog njega. Beker je moj dugogodišnji prijatelj, bio mi je trener tri-četiri godine, smatram ga vrlo bliskim i mnogo mi je pomogao tokom karijere. Ne znam šta da kažem sem da sam slomljen... Ne bih da ulazim u detalje presude, nisam u poziciji to da radim, ali kao njegov prijatelj tužan sam zbog svega. Ne mogu mnogo više od toga da kažem...", kazao je očigledno tužni Novak Đoković.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC