• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Danica 10 godina odbijala, a Formula 1 stalno zvala: Najlepše lice moto-sporta stiglo u najbrži karavan na svijetu!

Autor Haris Krhalić

Djevojka koja je za volanom pomijerala granice i pokazivala da žene mogu da budu brze podjednako kao muškarci konačno je stigla do Formule 1.

 Danica Patrik Formula 1 Izvor: Profimedia/Instagram/danicapatrick/printscreen

Formula 1 će se večeras premijerno voziti u Majamiju, a pored staze će biti i jedno od najljepših lica automobilizma. Danica Patrik (40), žena koja je nekada pobjeđivala muškarce na prestižnim trkama, ovog puta će biti tu kako bi uzimala izjave od vozača koji će letjeti kroz krivine na Floridi.

Ljubiteljima moto-sporta dobro je poznata iz dana kada se trkala, pošto je godinama bila dio NASKAR i IndiKar serije, a tokom karijere privlačila je pažnju i kao jedno od najljepših lica u sportu kojim se bavi malo žena.

Muškarce širom svijeta oduševljavali su brzina koju razvijaju njeni automobili i ljepota devojke koja sjedi za volanom. Posebno je u centru pažnje bila nakon što je pobijedila trku IndiKara, a u SAD i dalje su na snazi neki rekordi koje je ona postavila.

Pogledajte kako izgleda Danica:

Danica se početkom 2018. godine oprostila od trkanja i od tada je dobila nekoliko poslova na televiziji. Između ostalog radila je kao stručni konsultant tokom trka, ali je imala i potpuno drugačije uloge. Pojavila se u crtanom filmu Simpsonovi, gdje je svom liku davala i glas, glumica je u seriji CSI, vodila televizijske emisije, glumila u muzičkim spotovima i reklamama...

Sve u svemu, ostala je poznata širom svijeta!

Zbog toga je Formula 1 želela da je ima u svom timu. Kada nisu uspjeli tokom karijere "jer nije željela da mijenja vozilo", uspjeli su da je ubijede sada. Danica Patrik je bila velika želja Bernija Eklstona, koji je tako planirao da proširi uticaj Formule 1 na američko tržište, ali se zapravo desilo obrnuto.

Formula 1 je sve popularnija u SAD, naredne sezone će se voziti trke u Ostinu, Majamiju i Las Vegasu, a Danica će i večeras uzimati izjave od aktera trke.

Inače, Danica je u životu imala nekoliko veza sa poznatim ličnostima od kojih se izdvaja ona sa Aronom Rodžersom, NFL kvoterbekom i jednim od najboljih igrača američkog fudbala današnjice.

Takođe, nekadašnja automobilstkinja je u više navrata pozirala za muške magazine polugola ili u kupaćim kostimima, a nedavno je izvadila silikone iz grudi jer su joj ugrozili zdravlje.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC