• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RIM: Ana ispala od Pironkove

Bugarka, inače 64. teniserka sveta, zasluženo pobedila Srpkinju.

 RIM: Ana ispala od Pironkove Izvor: MONDO

Ana Ivanović je poklekla već prilikom prvog izlaska na šljaku u Rimu, u drugom kolu turnira zasluženo je poražena od 64. igračice sveta, Bugarke Cvetane Pironkove – 6:4, 5:7, 6:2.

Više od loše igre na ovom meču, najbolju srpsku teniserku treba da brine rapidan pad forme uoči učešća na Rolan Garosu, na kome je prošle godine igrala u finalu. Pironkova je bila bolja u svim segmentima igre, izuzev po broju asova (0:2).

Ivanovićevoj se tako prvi put ove godine dogodilo da izgubi dva uzastopna meča, prethodno je ispala u polufinalu turnira u Berlinu, gde je branila krunu, od Elene Dementijeve.

Prvi set zasluženo je pripao Bugarki obzirom da je najbolja srpska teniserka mnogo grešila, loše je reternirala, ni servis je nije služio, na mreži se nije snalazila...

Pironkova je prvi brejk napravila u šestom gemu, a zatim su do kraja seta obe igračice po jednom oduzele servis protivnice.

Ana je uspela da spasi pet set lopti, delovalo je da se razgoropadila, ali je Pironkova iskoristila još jednu brejk loptu za 6:4.

U prva tri gema drugog seta nijedna teniserka nije uspela da sačuva svoj servis, a to je pošlo za rukom Ani tek za 3:1, ali je Bugarka brzo uzvratila i izjednačila na 3:3.

Igralo se zatim „gem za gem“, dok prvi nosilac turnira nije napravio još jedan brejk, za 6:5, a onda na svoj servis došao do izjednačenja u setovima iskoristivši prvu set loptu.

Finiš drugog seta ipak nije bio nagoveštaj bolje Anine igre u trećem, nastavila je sa serijom grešaka, Pironkova je dominirala i lako stekla prednost 3:0, koju je do kraja i uvećala.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC