• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Velika Britanija uskraćivanje viza reprezentativkama BiH iz Republike Srpske pravda gužvom

Autor Haris Krhalić

Na velikom takmičenju koje se između 18. i 21. maja održava u Mančesteru neće biti reprezentativki BiH iz Republike Srpske.

 Britanci objasnili ne izdavanje viza Izvor: Facebook/TAEKWONDO SAVEZ Bosne i Hercegovine

Nakon što je Velika Britanija odbila da izda vize reprezentativkama BiH iz Republike Srpske i jednom dijelu tima Srbije oglasili su se iz Taekvondo saveza Republike Srpske.

Predsjednik Tekvondo saveza Republike Srpske, Branislav Njegovan razočaran je odlukom Ambasade Velike Britanije da ne odobri vize reprezentativkama BiH Katarini Krajišnik iz Istočnog Sarajeva i Zorani Sandić iz Zvornika kojima je na taj način uskraćen nastup na Evropskom prvenstvu koje danas počinje u Mančesteru.

Njegovan se nada da je to što su takmičari iz FBiH dobili vizu samo slučajnost a ne neki vid početka treniranja strogoće na sportistima iz Srpske zbog stava vlasti o ratu u Ukrajini.

Kašnjenje u proceduri pravdaju situacijom u Ukrajini. Nisu rekli da su vize odbijene, ali će na žalost one biti odobrene prekasno – da li je slučajnost ili ne ne mogu da procijenim, ali se kao sportista nadam da nije svjesno - rekao je Njegovan za "Glas Srpske".

Trener TKD Zvornik Mladen Ristić kaže da je jutros dobio informaciju da je njegova takmičarka Zorana Sandić ušla u proceduru, ali da je teško očekivati da se sutra naveče nađe u avionu za Britaniju kako je planirano.

"Papire smo predali prije četiri sedmice što je sasvim dovoljno da se sve riješi na vrijeme, ali smo dobili obavještenje da postoji mogućnost za kašnjenje jer je gužva ogromna i da je moguće da se čeka čak do šest sedmica zbog situacije u Ukrajini", rekao je Ristić.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC