• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Požar progutao Švankovu nagradu

Vatra izbila u hotelu u Bordou u kome su smešteni teniseri i uništila sobu Argentinca. Tajlanđani postali heroji.

 Požar progutao Švankovu nagradu Izvor: MONDO

Požar, koji je zahvatio hotel u kome su smešteni učesnici čelindžera u Bordou, srećom, nije odneo žrtve. Najviše zahvaljujući hrabrosti i visprenosti tajlandskih blizanaca, Sonšata i Sanšaija Rativanate.

Vatra je zahvatila i uništila sobu argentinskog tenisera Eduarda Švanka, koji je ostavio upaljenu pećnicu i otišao na doručak, i pretila da se raširi na okolne sobe. Dim je kuljao na sve strane...

Tajlanđani su se, osetivši dim, obmotali mokrim peškirima, zgrabili pasoše i laptop i napustili sobu. Usput su pomogli da se evakuišu supruga i sin argentinskog kolege, Lukasa Arnolda Kera, koji je, kao i Švank, u prizemlju mirno doručkovao.

Nismo mogli da nađemo plan izlaska u hitnim slučajevima, ali tu nismo mogli da ostanemo. Vatra je nadirala, mislili smo da gori ceo hotel. Krenuli smo kroz dim, nismo znali kuda da idemo dok nam vatrogasac nije otvorio vrata i pokazao put“, prepričavali su posle junaci dana u Bordou.

Istovremeno, Južnoafrikanac Rik de Vest je izalzio iz sobe puzeći.

Najveću štetu pretrepeo je krivac za požar, Eduardo Švank. Sve što je bilo u sobi je izgorelo, uključujući pasoš, laptop i novčanu nagradu osvojenu na prethodnom čelindžeru, u Rimu (4.300 evra).

Da nevolja bude veća, u Francuskoj je tog dana bio državni praznik i ništa nisam mogao da kupim. Ostao sam sa reketom, dva para patika i dve majice“, šalio se Argentinac na svoj račun posle malera koji ga je zadesio.

(www.mtsmodno.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC