• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nadala zbog nje mogu da izbace sa Vimbldona! Ova fotka skupo može da košta Rafu - oglasila se i Njemica!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Rafael Nadal bi mogao da bude izbačen sa Vimbldona jer je Tamara Korpač potvrdila da ima koronu.

 Rafael Nadal slikao se sa teniserkom koja se zarazila korona virusom Izvor: Printscreen/Instagram/Tamara Korpatsch/Profimedia

Rafael Nadal mogao bi da bude izbačen sa Vimbldona! Njemačka teniserka Tamara Korpač se slikala sa njim, da bi nekoliko dana poslije toga potvrdila da ima koronu i da se zbog toga povlači sa drugog turnira.

S obzirom na to da su Marin Čilić i Mateo Beretini među najpoznatijim teniserima koji su zbog pozitivnog testa na kovid morali da odustanu od turnira, mnogi su počeli da se pitaju da li ista sudbina čeka i Rafu.

Možda će vas zanimati

"Nažalost, loše vijesti. Morala sam da se povučem sa turnira u Kontreksvilu, jer sam dobila pozitivan test na koronu. Imam simptome, visoku temperaturu, bol u grlu, glavobolje kao nikada prije. Ostaću kod kuće u karantinu narednih nekoliko dana. Nadam se da ću ubrzo da se oporavim i vratim na teren. Obavještavaću vas", napisala je Tamara.

Sada se ljubitelje tenisa zanima šta će biti sa Nadalom i ostalim igračima sa kojima je ona bila u kontaktu tokom turnira u Londonu.

Inače, ona je u centar pažnje dospela prije nekoliko dana kada je javno napala svoju dubl partnerku Harmoni Tan zbog toga što je otkazala meč u igri parova na grend slemu u Londonu. Harmoni je dan pred taj meč šokirala Serenu Vilijams i to je bio razlog otkaza, ali njemačka predstavnica nije imala razumijevanje za promjenu odluke.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC