• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Rafa, ne možeš to da radiš na Vimbldonu!" Nadal zbunio rivala nesportskim potezom, pa se izvinjavao - Pogriješio sam!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Mnogi su bili iznenađeni kada su vidjeli da je Rafael Nadal usred meča riješio da se obrati protivniku i kaže mu kako bi trebalo da se ponaša.

 Rafael Nadal izvinio se Lorencu Sonegu Izvor: Twitter/screenshot/@tennispodcast

Nevjerovatna situacija viđena je u trećem kolu Vimbldona, a u glavnoj ulozi bio je Rafael Nadal! Legendarni španski teniser se plasirao u osminu finala savladavši Lorenca Sonega prepustivši mu samo sedam gemova, ali jedan detalj pokazao je da Nadal umije da napravi nesportski potez.

Rafa se u finišu meča direktno obratio Italijanu i pozvao ga na mrežu da mu objasni da ne bi trebalo tako žustro da slavi važan brejk koji je Sonego osvojio, a poslije meča su se obojica igrača oglasila po tom pitanju.

Možda će vas zanimati

Nadal je usred meča zvao Sonega na mrežu da mu objasni šta ne bi smio da radi, što je zbunilo Sonega, koji prilikom slavlja nije bio okrenut ka Špancu, već ka publici.

Tada se umiješao i sudija u stolici koji je takođe opominjao Italijana, pa ga je to dodatno zbunilo. Nadal je odmah vratio brejk, zatim je završio meč, ali je prilikom pozdravljanja na mreži Sonego imao šta da mu kaže, zasmetalo mu je što ga je Rafael opominjao za to. Poslije svega su se oglasili i na konferenciji za medije.

"Igrač ne bi trebalo da zove svog rivala na mrežu. Ne možete to da radite na Vimbldonu. Nadal je trebalo da popriča sa glavnim sudijom. On me je poremetio", rekao je Sonego poslije meča.

I Nadal je shvatio da je napravio grešku.

"Pogriješio sam. Nije trebalo da ga pozovem na mrežu. Izvinjavam se zbog toga, moja greška", rekao je Nadal na konferenciji za medije.

Ovako je sve to izgledalo:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC