• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ruski šampion pucao po Moskvi - sada mora u zatvor: Na rođendanu biznismena 30 ranjenih, a tjelohranitelji divljali

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Nekadašnji šampion zemlje osuđen je zbog pucnjave u kojoj je učestvovao prije pet godina.

 Said Asadulaev osuđen na četiri godine zatvora Izvor: Mondo/ Stefan Stojanović

Šokantna vijest stiže iz Moskve! Nekadašnji šampion Rusije u kik-boksu Said Asadulaev osuđen je na četiri godine zatvora zbog učešća u bizarnom incidentu koji se dogodio prije pet godina. Kako je utvrdilo sudstvo, Asadulaev je bio saučesnik u pucnjavi koja se 2017. godine odigrala u jednoj od najpoznatijig zgrada ruske prestonice!

Napad se dogodio na proslavi 65. rođendana biznismena Dmitrija Pavlova, a pretpostavlja se da su u sukob došli članovi njegovog obezbjeđenja i ljudi koji su na ovoj proslavi štitili drugog biznismena, Gavrila Jušvajeva. U tom sukobu učestvovao je i Said!

Možda će vas zanimati

Snimci sa sigurnosnih kamera pokazali su da je nekadašnji šampion zemlje u kik-boksu učestvovao u pucnjavi, i da se u predvorju zgrade "Oko" sukobio sa obezbjeđenjem i policijom. Nezvanično - obezbjeđenja dvojice biznismena otvorile su vatru jedna na drugu zbog nepropisno parkiranog automobila, a pucao je i Asadulaev. Tom prilikom je i on uspio da pobjegne, ali je nekoliko godina kasnije lociran.

Nakon tri godine potrage, ruska policija je uspjela da uđe u trag Saidu Asadulaevu, koji je nakon skoro godinu dana sudskog postupka osuđen na četiri godine zatvora. To nije najveća kazna u ovom slučaju pošto su prije njega Eldar Hamidov i Magomed Ismailov osuđeni na 15 i 16 godina zatvora!

Prilikom pucnjave na rođendanskoj proslavi povrijeđeno je preko 30 osoba, od kojih je 10 potražilo ljekarsku pomoć. Kako su ruski mediji prenijeli 2017. godine, jedna osoba je izgubila život na rođendanu, zbog pucnjave dvije zaraćene grupe tjelohranitelja.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC