• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šarapova predala, Jelena u finalu Rima!

Jelena Janković igraće za odbranu titule protiv Ane Čakvetadze ili Aliz Korne, pošto se Marija Šarapova zbog povrede povukla sa turnira.

 Šarapova predala, Jelena u finalu Rima! Izvor: MONDO

Publika u Rimu baš nema sreće, ali Jelena Janković svakako se neće buniti što je do plasmana u finale turnira u Rimu (nagradni fond 1,34 miliona dolara) stigla - bez borbe!

Marija Šarapova, koja će u ponedeljak preuzeti prvo mesto na WTA listi, u subotu se povukla sa takmičenja, kao razlog navodeći povredu lista leve noge. Ona je navela da je bol osetila tokom zagrevanja za polufinalni meč.

Ruska teniserka je prethodne večeri provela na terenu dva sata i 44 minuta, da bi u četvrtfinalu pobedila Švajcarkinju Pati Šnider rezultatom 6:7, 7:5, 6:2.

Jankovićeva je u Rimu imenovana za četvrtog nosioca i u nedeljnom finalu će braniti titulu iz 2007. godine. Protivnica će joj biti Francuskinja Aliz Korne, koja je u drugom polufinalnom meču savladala Ruskinju Anu Čekvetadze sa 2:1 u setovima (3:6, 6:4, 6:3).

Džej Džej i francuska tinejdžerka do sada su igrale samo jednom, prošle godine u šesnaestini finala US Opena, i pobedila je srpska teniserka 4:6, 6:2, 6:3.

Jelena je ove godine učestvovala na deset turnira. Na svakom je dogurala najmanje do četvrtfinala, ali još uvek nije osvojila nijedan trofej. Jedino finale odigrala je u Majamiju i bila poražena od Serene Vilijams (1:6, 7:5, 3:6).

Prošle subote su oba polufinala u muškoj konkurenciji rimskog Mastersa prekinuta zbog povreda Endija Rodika i Radeka Štepaneka.

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC