• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KAJAK EP: Antonija Nadj osvojila srebro

Srpska reprezentativka u kajaku Antonija Nadj osvojila je na Evropskom prvenstvu u Milanu srebrnu medalju u trci jednoseda na 1.000 metara.

 KAJAK EP: Antonija Nadj osvojila srebro  Izvor: MONDO

Ona je stazu prešla za četiri minuta, tri sekunde i 961 hiljaditinku i zaostala za četiri sekunde za pobednicom trke Madjaricom Dalmom Benedek. Bronzanu medalju osvojila je Nemica Marina Šuk sa vremenom 4:04.134.

"Postigla sam izvanredan rezultat. Presrećna sam što sam osvojila medalju i stigla do vrha evropskog kajaka. Naporno sam se spremala za ovaj šampionat, a trka na 1.000 metara mi najviše odgovara. Trudiću se da nastavim sa dobrim rezultatima na velikim takmičenjima", rekla je 22- godišnja srpska reprezentativka.

Antonija Nadj je u dosadašnjoj karijeri osvojila dve titule prvaka Evrope u konkurenciji mladjih seniora.

U finalnoj trci ženskih četveraca na 500 metara Marta Tubor, Renata Major Kubik, Antonija Panda i Miljana Knežević osvojile su sedmo mesto sa vremenom 1:38,393 i nisu uspele da izbore plsaman na ovogodišnje Olimpijske igre u Pekingu.

Posle njihovog današnjeg neuspeha u finalnoj trci srpski kajakaški sport na pekinškoj Olimpijadi neće imati ni jednog predstavnika.

U finalnoj trci muških četveraca Igor Kovačić, Jozef Šoti, Milenko Našagaćin i Nebojša Simić zauzeli su šesto mesto, dok je kanuista Dušan Ružičić u "B" finalu trke na 1.000 metara osvojio sedmu poziciju, sa vremenom 4:12,159.

(Tanjug, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC