• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Federer zvao Novaka na oproštaj, pa povlači šokantan potez!

Autor Dragan Šutvić

Londondska publika čeka da vidi Rodžera Federera, ali pitanje je da li će to biti na terenu.

 federer ne igra na lejver kupu Izvor: Profimedia

Švajcarski teniser Rodžer Federer donio je odluku da se povuče iz profesionalnog tenisa zbog brojnih povreda u posljednjih nekoliko godina koje mu ne dozvoljavaju da igra na najvišem nivou, pa je tako već poznato da će predstojeći Lejver kup, turnir humanitarnog karaktera, biti i posljednji na kome ćemo ga vidjeti. Održava se od 23. do 25. septembra u Londonu, a ono što je zanimljivo je da na njemu možda uopšte neće igrati Federer!?

Pozvao je Federer na turnir članove "Velike četvorke", spekulisalo se da bi mogli da igraju dubl, ali sve pod uslovom da se Švajcarac oporavi do idućeg vikenda jer mu povreda ozbiljno kvari planove.

Tako je njegov kondicioni trener Pjer Paganini u intervjuu za švajcarski "Blik" poručio da će Federer odluku o nastupu donijeti tik pred početak turnira, odnosno da i dalje nije siguran da će londondska publika imati priliku da po posljednji put vidi "ples" švajcarskog majstora tenisa.

"Vjerovatno će odlučiti u posljednji čas. Trenirao je da bi dobiju informaciju da li je dobra ideja da igra ili ne. Ja sam uzbuđen zbog toga", rekao je Paganini, dok je Zeverin Luti, još jedan Federerov trener, dodao da "odluka nije definitivna".

"Njegov cilj je da odigra bar nešto - da li je to singl ili dubli, vidjećemo. Cilj je da igra, ali odluka nije još donijeta".

Podsjetimo, Federer je u timu "Bjern Borg" sa Đokovićem, Marejem, Cicipasom, Nadalom i Rudom, dok ih u timu "Džon Mekinro"  čekaju Fric, Ože-Alijasim, Švarcman, Tijafo, De Minor i Sok. Ukoliko Federer ne bude mogao da nastupi, ili neko drugi iz njegovog tima, zamijeniće ga Mateo Beretini.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC