• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novakova transformacija - prvi put je pokazao ovakve mišiće: Nisu mu dali da igra, a on ojačao tijelo! (FOTO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Najbolji srpski teniser ozbiljno je poradio na mišićima u prethodnom periodu.

 Novak-Djokovic-neverovatna-transformacija-pokazao-misice Izvor: Twitter/tivibuspor/printscreen

Najbolji srpski sportista Novak Đoković osvojio je titulu u Astani pobjedom nad Cicipasom samo nedjelju dana nakon što je prekinuo gotovo tromjesečnu pauzu u teniskoj sezoni i zaigrao u Tel Avivu. Na turniru serije 250 u Izraelu i onom nešto jačem u Kazahstanu pokazao je klasu, ali i mišiće koje prethodnih godina nismo viđali u ovakvom izdanju.

Naravno da tijelo profesionalnog sportiste koji je jedan od najboljih na svijetu mora da bude zategnuto kao struna, ali čini se da kod Novaka ima određenih promjena. Djeluje da je srpski teniser tokom ljeta pojačano radio na mišićima gornjeg dijela tijela, pa sada njegove ruke, ramena i grudi izgledaju mnogo snažnije.

Ovu promjenu fizičkih izgleda primijetili su i navijači Novaka Đokovića, koji na društvenim mrežama komentarišu snimke koji su se pojavili iz Astane. Prilikom jednog prekida Novak se presvlačio, a njegovo golo tijelo bilo je u krupnom kadru kamere. Pogledajte kako izgleda Novak:

Ovakav izgled srpskog tenisera očigledno mu je pomogao da odigra dva turnira uzastopno nakon duge pauze, a da na oba stigne do titula i "počisti" sve svoje rivale sem Danila Medvedeva koji je predao susret u polufinalu nakon 1:1 u setovima. Ovo je trenutak u kom se srpski teniser presvlačio:

Podsjećamo, Novak je u Astani stigao do 90. titule u karijeri i na najbolji način obilježio svoj povratak. On je ljetos osvojio Vimbldon, zatim napravio pauzu od gotovo tri mjeseca, a onda "vezao" titule na turnirima u Tel Avivu i u Astani. Očigledno je neplaniranu pauzu pred finiš sezone iskoristio i da ojača tijelo.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC