• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Skandal - pretučen proslavljeni srpski olimpijac!

Autor Dragan Šutvić

Legendarni veslač, a sada trener VK Partizan Nikola Stojić pretučen je u prostorijama Veslačkog saveza Srbije.

 pretučen srpski veslač nikola stojić Izvor: MONDO/Ivan Bogunović

U prostorijama Veslačkog saveza Srbije desio se ogroman skandal, pošto je napadnut trener VK Partizan Nikola Stojić. Legendarni veslač koji sada radi u Partizanu je prema navodima iz tabora crno-bijelih napadnut od strane Dušana Kovačevića, predsjednika Izvršnog odbora Veslačkog saveza Srbije i trenutno sportskog direktora Veslačkog kluba Crvena zvezda. 

Kako se navodi u saopštenju VK Partizan Kovačević je bez razloga napao Stojića, zadao mu nekoliko udaraca u glavu, nakon čega je Stojić ostao bez svijesti i krvave glave.

"Danas je u Beogradu, u prostorijama Veslačkog saveza Srbije, došlo do uznemirujućeg događaja, nesvakidašnjeg u svijetu veslanja, kada je Dušan Kovačević, predsjednik IO VSS, bez razloga napao našeg najtrofejnijeg veslača i trenera naših olimpijaca Nikolu Stojića, zadavši mu više udaraca u glavu, nakon čega je Stojić na kratko izgubio svijest i ostao krvave glave. Kako je sam Stojić rekao nije bilo nikakvog povoda za ovako nemile scene. Ovo je još jedan dokaz kakvi ljudi nam vode Savez", stoji u saopštenju Partizana. 

Policija je nakon svega stigla u prostorije u kojima se desio nemili događaj i izvršen je uviđaj, dok je trofejni olimpijac odveden u Urgentni centar gdje je ostao na posmatranju zbog zadobijenih povreda.

Nikola Stojić je pod zastavom Srbije osvojio 11 medalja na evropskim i svjetskim prvenstvima. Bio je jednom šampion svijeta, dva puta šampion Evrope, nastupao je četiri puta na Olimpijskim igrama od 2000. do 2012. godine, a 2006. godine bio je proglašen za najboljeg sportistu u državi. Pogledajte kako su izgledale povrede legendarnog sportiste:

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC