• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Strašne vijesti iz Amerike - sportista (24) u kritičnom stanju: Kolabirao na meču, oživljavali ga na terenu! (VIDEO)

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Užasne scene viđene su u prvoj četvrtini meča Bafalo Bilsa i Sinsinati Bengalsa kada je kolabirao Damar Hamlin (24).

 Damar Hamlin NFL kolabirao na terenu Izvor: Profimedia/UPI

Stravične scene su viđene u NFL-u gdje je sejfti Bafalo Bilsa Damar Hamlin doživio srčani udar na terenu i kolabirao! Ovaj 24-godišnjak je na meču Bafala i Sinsinati Bengalsa poslije starta vajd risivera Tija Higinsa ustao na noge, a potom se samo srušio na leđa!

Cijeli stadion je ostao u šoku, a medicinski tim Bafalo Bilsa je odmah utrčao na teren i bacio se na svog igrača. Ambulantna kola su odmah pokrenuta i u roku od pet minuta su se našla na terenu, gdje je Hemlinu urađena reanicmacija i potom je odvezen u bolnicu. Nažalost oko 8 časova ujutru po srednjeevropskom vremenu tim je izašao sa vijestima da je Hemlin u kritičnom stanju. 

"Damar Hamlin je preživio srčani udara nakon udarca na našoj utakmici sa Bengalsima. Njegov rad srca je ponovo pokrenut na terenu i on je prebačen u "UC medicinski centar" kako bi dalje bio liječen i testiran. Trenutno je pod sedativima i u kritičnom je stanju", navodi se u zvaničnom saopštenju Bafalo Bilsa.

Invident se desio u prvoj četvrtini na šest mintua prije kraja meča, a utakmica je odmah nakon toga prekinuta i odložena, a NFL se oglasio i naveo da je sada najbitnije zdravlje igrača i da će se u najboljem mogućem trenutku oglasiti i objaviti kada će i da li će ova utakmica biti odigrana.

Damar Halin je poslije studiranja na Univerzitetu Pitsburg izabran kao 212. pik u šestoj rundi NFL drafta 2021. godine i igrao je za Bafalo Bilse od prošle sezone, Brojni NFL igrači, ali i ostali sportisti u Americi poslali su mu poruke podrške nakon svega što mu se desilo i sada se sa nestrpljenjem i strepnjom očekuju dalje vijesti o njegovom stanju. 

Tagovi

NFL

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC