• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prijetili mu smrću u FBiH zbog Dana Republike Srpske, sada odlazi u Beograd: Čekić potpisao za Partizan!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Mladi rukometaš Miloš Čekić poslije linča koji je doživio u Federaciji BIH zbog objave na Instagramu sada napravio transfer karijere.

 miloš ćekić odlazi u partizan  Izvor: Arhiva

Miloš Čekić će rukometnu karijeru nakon Iskre iz Bugojna nastaviti u Partizanu!

Iako je prošle sezone bio jedan od najzaslužnijih za opstanak tima iz Bugojna u Premijer ligi BIH Miloš Čekić morao je da napusti ovaj klub nakon prave hajke na njega zbog toga što je objavio čestitku povodom Dana Republike Srpske.

"Ti si moj zavjet. Rađala si najhrabrije i najhrabriji su te branili. Princip", napisao je Čekić i doživio brojne neprijatnosti, pa čak i prijetnje smrću ne samo iz grada u kojem je igrao, već i širom Federacije BiH.

Zbog straha za svoju bezbjednost, rukometaš rođen u Kozarskoj Dubici odlučio je da se ne vrati u Bugojno na početak priprema, pa ga je klub suspendovao.

Čekić je u međuvremenu brzo pronašao novi angažman i karijeru će nastaviti u Partizanu, potvrđeno je MONDU iz beogradskog kluba.

"Miloš Čekić će igrati u Partizanu sljedećih nekoliko sezona. Ovo je dobro za njega, ali i za nas. Dobili smo kvalitetnog igrača koji može da napreduje, a bilo je najvažnije da se ova neugodna situacija završi na najbolji mogući način. Ljudi iz RK Iskra bili su zaista korektni i sve smo bez problema dogovorili i on je potpisao ugovor na dvije i po godine. I njima je odgovaralo da se ovo riješi, bili su krajnje korektni. Važno je da dečko ima novi klub, da ostavimo politiku van sporta i da dečko napreduje kao igrač u novom klubu", rekao je sportski direktor crno-bijelih Aleksandar Blagojević za naš portal.

Podsjetimo, o cijelom slučaju se oglasio i sam Čekić, koji je podvukao da ne želi ikome da se pravda.

"Sve što sam želio jeste to da svom narodu čestitam praznik. Rođen sam u Kozarskoj Dubici, volim svoje, a poštujem tuđe. Svako ko me poznaje zna da je tako uvijek bilo. Nemam ni namjeru da se pravdam jer smatram da nisam uradio ništa loše, ali se pitam kako je moguće da, ako sam takav kakvim su me imenima zvali ovih dana, igram u Bugojnu već treću sezonu", naglasio je ranije Čekić.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC