• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak pokorio Australiju, PA PEHAR IZNIO PRED HILJADE SRBA: Obratio im se riječima Majkla Džordana!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Novak Đoković je osvojio pehar, a onda ga odnio pred hiljade Srba koji su čekali ispred "Rod Lejver arene" da pozdrave svog idola!

 Novak Đoković proslavio osvajanje Australijan opena sa navijačima Izvor: eurosport

Novak Đoković je deseti put u karijeri osvojio titulu na Australijan openu, a nakon što je pregazio Stefanosa Cicipasa, preuzeo pehar i održao govor pred publikom na "Rod Lejver areni" izašao je pred svoje navijače koi su se u hiljadama sakupili ispred stadiona i sve vrijeme čekali da pozdrave svog šampiona!

Sada već osvajač 22 grend slema uzeo je pehar i polako ga pod miškom iznio iz arene, a navijači su jedva dočekali da ga vide sa onim što mu pripada, peharom koji prošle godine nije mogao da brani jer je istjeran iz zemlje! 

Izašao je pred svoje najvijače, a oni su ga pozdravili na sjajan način. Nakon toga, sa armijom Srba iza svojih leđa najveći teniser ikada citirao je najvećeg košarkaša u istoriji!

"Kao što je Majkl Džordan znao da kaže: 'Ljudi samo pamte dobra vrremena. ali ja sam doživljavao mnogo neuspjeha i zbog toga sam na kraju uspio", istakao je srpski teniser.

On je u svom govoru nakon osvajanja titule pohvalio rivala Stefanosa Cicipasa i "prorekao" mu još finala, govorio je o Grčkoj i Srbiji, a posebno je izdvojio jedan deo da se našalio sa svojim stručnim štabom i Goranom Ivaniševićem. 

Sada ga čeka slavlje, a vidjećemo da li će ono biti slično slavlju koje se pamti, kada je odmah poslije finala napravio žurku sa volonterima i osobljem turnira! 

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC