• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO: Primorac pravi "drim tim"

Gergelji Kiš, Adam Štajnmec i Mladjan Janković i zvanično stavili kapicu Primorca.

 VATERPOLO: Primorac pravi "drim tim"  Izvor: MONDO

Prvak Crne Gore kotorski Primorac ambiciozno je krenuo u stvaranje moćnog tima, koji će i u Evroligi sa kontinentalnim klupskim velesilama konkurisati za najviši plasman.

I zvanično u Kotor su stigli madjarski reprezentativci Gergelji Kiš i Adam Štajnmec, a u matični klub vratio se crnogorski reprezentativac Mladjan Janović.

Crnogorski vaterpolo klubovi biće izuzetno jaki naredne sezone. Budvanska rivijera obnovila je ugovor jednim od najboljih golmana sveta Denisom Šefikom, a Jadran iz Herceg Novog će sa novim trenerom, ali i sa Danilom Ikodinovićem i povratnikom Vladimirom Gojkovićem pokušati da vrati titulu na Škver.

U stilu velikih igrača, ali i na iznenadjenje prisutnih, Štajnmec se, nakon samo 12 časova uzetih u Budimpešti, novinarima kratko obratio na jeziku zemlje u koju dolazi.

"U ovaj primorski grad u prvom redu dolazim kako bi sa sportskim prijateljima doprineo još većem uspehu vaterpolo kluba Primorac", ispalio je na crnogorskom Štajnmec, koji je potom upravu zamolio za pomoć u pronalaženju profesora za učenje jezika.

Kiš, dojučerašnji bombarder budimpeštanskog Honveda, koji je u karijeri osvojio apsolutno sve trofeje, i klupske i reprezentativne, nada se da će podjednako biti uspešan i u Kotoru.

"Ovo je moj prvi dolazak u Kotor. Ispratio sam učešće Primorca na medjunarodnoj sceni i novim saigračima čestitam na veoma uspešnom nastupu i plasmanu medju osam najboljih evropskih ekipa. Na žalost samo dva nesretna gola u susretima sa Vašašom odvojila su moj novi klub od ovogodišnjeg učešća u završnici Evrolige", istakao je Kiš,

Spremnost uprave da stvori respektabilni evropski klub, vratila je Janovića u Primorac.

"Namera uprave i braće Mandić da naprave klub koji će u narednim sezonama biti u vrhu evropskog vaterpola, uslovila je moj povratak. Dolazak odličnih madjarskih reprezentativaca dodatno će podići samopouzdanje postojećeg sastava čiji se kvalitet meri visokom ocenom. Od sada nema jake ekipe za nas i iskreno se nadam novim titulama", poručio je Janović.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC