• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VIMBLDON: Sumrak favoritkinja

Sa Vimbldona ispale prošlogodišnja pobjednica Serena Vilijams i prva igračica svijeta Karolina Voznjacki. Kraj i za Venus.

 VIMBLDON: Sumrak favoritkinja Izvor: MONDO

Vodeća teniserka na svjetskoj rang listi (WTA) Karolina Voznijacki iz Danske ispala je u osmini finala turnira u Vimbldonu, pošto je sa 2:1 (6:1, 6:7, 5:7) izgubila od Dominike Cibulkove iz Slovačke.

Cibulkova će u četvrtfinalu najstarijeg teniskog turnira igrati protiv šampionke iz 2004. godine, Marije Šarapove. Ruskinja je u osmini finala bila bolja od Šuaj Peng iz Kine sa 2:0 (6:4, 6:2).

Pored eliminacije Voznijacki, iznenađenje u osmini finala priredila je aktuelna šampionka Serena Vilijams - ona je izgubila od Marion Bartoli sa 6:3, 7:6.

Vilijams je spasla tri meč lopte pri 6:5 u drugom setu, a onda još jednu u taj-brejku, prije nego što je Bartoli dobila duel servis "vinerom". Marion Bartoli je 2007. godine izgubila u finalu Vimbldona od Venus Vilijams. Ona će u četvrtfinalu igrati protiv Sabine Lisicki.

Vilijams je četiri puta pobjeđivala u Vimbldonu, ali je propustila skoro godinu dana zbog operacije stopala i krvnih ugrušaka u plućima. Vratila se igranju prije dvije nedelje u Istbornu, gdje je zaigrala takmičarski tenis prvi put još od osvajanja vimbldonske titule 2010. godine.

Petostruka osvajačica Vimbldona, Venus Vilijams, takođe je završila takmičenje, pošto je sa 6:2, 6:3 poražena od Cvetane Pironkove iz Bugarske.

(Beta, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC