• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VIMBLDON: Dupli program za Zikija

Srpski teniser igraće danas meč 3. kola u konkurenciji muških parova sa Majklom Ljodrom, ali i duel drugog kola miksa sa Katarinom Srebotnik.

 VIMBLDON: Dupli program za Zikija Izvor: MONDO

Osmog dana Vimbldona u žiži će biti četvrtfinalni dueli dama.

Poslije brojnih iznenađenja u osmini finala, gdje su eliminisane prva teniserka svijeta Karolina Voznijacki, ali i osvajačice Vimbldona, sestre Serena i Venus Vilijams, na teren će izaći teniserke koje smo rjeđe gledali u završnici grend slemova.

Program na centralnom terenu u 14 časova otvoriće Sabina Lisicki iz Njemačke i Marion Bartoli iz Francuske. Poslije njih sastaju se Slovakinja Dominika Cibulkova i ruska "darling" Marija Šarapova.

Prvi duel na terenu jedan biće između Petre Kvitove iz Češke i Cvetane Pirokove iz Bugarske, takođe od 14 sati. Drugi par na tom terenu čine Austrijanka Tamira Pašek i Bjeloruskinja Viktorija Azarenka.

Od srpskih tenisera na teren će danas samo Nenad Zimonjić, ali čak dva puta.

Srbin će u konkurenciji muških parova sa Majklom Ljodrom igrati meč trećeg kola protiv Australijanca Karstena Bola i Santijaga Gonzalesa iz Meksika. Taj meč je na programu kao drugi na terenu 18, na kome takmičenje kreće od 13 časova.

Ziki će nakon toga igrati i meč drugog kola miks dublova sa Slovenkom Katarinom Srebotnik. Oni će se sastati sa domaćim parom, Heder Votson i Rosom Hačinsom, a taj duel neće početi prije 17.30 časova na terenu koji bude slobodan u to vrijeme.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC