• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DK: Srbija punom snagom na "vikinge"!

Selektor Srbije Bogdan Obradović mobilisao najjače snage za Dejvis kup duel sa Švedskom: Đoković, Troicki, Tipsarević, Zimonjić i Bozoljac.

 DK: Srbija punom snagom na "vikinge"! Izvor: MONDO

Branioci šampionske titule u Dejvis kupu imaće jak ispit u četvrtfinalu tog takmičenja - Švedska u Hamlštadu, od 8. do 10. jula.

Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović ništa ne želi da prepusti slučaju, a ne vjeruje u vjerodostojnost informacije da najbolji igrač Švedske Robin Soderling neće igrati za "vikinge". Kaže da su to spekulacije.

Zato su na spisku selektora: Novak Đoković, Viktor Troicki, Janko Tipsarević i Nenad Zimonjić, a sa ekipom će putovati i Ilija Bozoljac.

"Svakako da u Halmštad putujemo u najjačem sastavu, baš kao što smo i rekli. Ne zanimaju nas priče i spekulacije naših protivnika o neigranju Soderlinga, možda i još nekog. To je njihova stvar, baš kao što je naša obaveza da u najjačem sastavu branimo osvojenu titulu. To je četvrtfinale Dejvis kupa i jasno je da mu pridajemo odgovarajući znaćaj. U svakom slučaju, mi u Švedsku putujemo da pobijedimo i, ponavljam, ne interesuju nas bilo kakve vijesti iz protivničkog tabora", rekao je Obradović.

To što Srbija ide u najjačem sastavu u Skandinaviju jasno govori o ambicijama.

"Mi već samim ovim činom, da idemo u najboljem sastavu, jasno pokazujemo koliko smo ozbiljni, pokazujemo zašto smo ovdje gdje smo, među vodećim nacijama u svijetu", rekao je Bogdan Obradović.

Selektori reprezentacija mogu da izmijene sastave ekipe i igrače koji će nastupiti, sve do četvrtka, 7. jula do 12 časova kada je zakazan žrijeb.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC