• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO: Pro Reko na "ić"

Filipović, Prlainović, Pijetlović, Zloković, Ivović, Tempesti, Felugo, Kašaš, Madaraš, Benedek...Ne, nije reprezentacija svijeta. To je sastav Pro Reka za narednu sezonu.

 VATERPOLO: Pro Reko na "ić" Izvor: MONDO

Pro Reko na svom sajtu zvanično objavio dolazak Andrije Prlainovića i Duška Pijetlovića, kao i Hrvata Sandra Sukna i naturalizovanog Italijana Denija Fiorentinija.

Ono o čemu se pričalo odmah poslije klupske vaterpolo sezone sada je dobilo i zvaničnu potvrdu.

Evropski šampion Partizan ostao je bez dvojice sjajnih igrača, reprezentativaca Srbije, koji će dodatno pojačati ionako moćni Pro Reko. Ali, Partizan je ove sezone pokazao da se i bez tolikog novca može doći do visina. Upravo je u finalu Evrolige u Rimu savladao bogataški Pro Reko.

Vijest o transferima Pijetlovića i Prlainovića i nije više vijest. Ono što jeste interesantno to je činjenica da Pro Reko sada ima čak ČETVORICU igrača na poziciji centra, a moguće je da će doći i peti (Rumun Kozmin Radu)!!!

Od te četvorice centara, čak trojica su vrhunski, najbolji na svijetu: Slobodan Nikić i Duško Pijetlović, kao i Crnogorac Boris Zloković. Četvrti je Federiko Lapena.

Pro Reko će tako u svom sastavu imati čak četvoricu Srba (Filipa Filipovića, Andriju Prlainovića, Duška Pijetlovića i Slobodana Nikića), mada je vjerovatno da će Nikić otići u Kamolji.

Uz njih, italijanski šampion ima dvojicu Crnogoraca - Zlokovića i Aleksandra Ivovića, kao i Hrvata Damira Burića (u narednoj sezoni i Sandra Sukna).

Kad se tome doda i ubitačna mađarska trojka - Tibor Benedek, Norbert Madaraš i Tamaš Kašaš - jasno je da je riječ o pravoj mašini za potapanje!

Naravno, ne treba smetnuti sa uma ni italijanske reprezentativce iz Pro Reka - golmana Stefana Tempestija, potom Mauricija Feluga, Pjetra Filjolija...

Svi oni ne mogu da igraju u italijanskom prvenstvu, pa zato Reko ima dva tima. Do sada je onaj jači igrao u Evroligi, a od naredne sezone igraće i u najvažnijem evropskom takmičenju, ali i u Jadranskoj ligi. U regionalnom takmičenju trebalo bi da igra i evropski šampion - Partizan.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC