• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRESS: Đokovići delili pravdu na RTS!?

Prema saznanjima dnevnika "Press", otac i stric Novaka Đokovića u subotu su na različite načine vršili pritisak na komentatora RTS Nebojšu Viškovića.

 PRESS: Đokovići delili pravdu na RTS!? Izvor: MONDO

Srđan Đoković, otac najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića, upao je prošle subote u televizijski studio RTS u Košutnjaku, nezadovoljan načinom na koji je sportski komentator Nebojša Višković prenosio polufinale Mastersa u Hamburgu između Noleta i Rafaela Nadala, piše dnevni list "Press" u izdanju od četvrtka!

Prema nezvaničnim saznanjima "Pressa", Viškovića je telefonom pozvao i Novakov stric Goran, takođe ga upozorivši da pripazi kako ubuduće prenosi mečeve trećeg tenisera sveta.

"Sredinom drugog seta u studio je neočekivano upao Srđan Đoković i počeo da napada zbunjenog Viškovića. Rekao mu je da je sada stvarno preterao, da ne radi svoj posao kako treba, odnosno da bi, kao Srbin, morao u većoj meri da navija za našeg najboljeg tenisera. Nije mu pretio ni koristio ružne reči, ali je situacija bila više nego neprijatna", citira "Press" jednog od radnika RTS koji je prisustvovao događaju.

Ubrzo pošto se meč završio Novakovim porazom (2:1), stric Goran pozvao je Viškovića telefonom i, za razliku od Srđana, nije birao reči u obračunu sa "neposlušnim" novinarom.

Višković nije želeo ni da potvrdi, ni da demantuje ove informacije: "Nemam nikakav komentar. Ne želim da pričam na tu temu".

Izvor "Pressa" tvrdi da Višković priču o incidentu nije želeo da pusti u javnost jer ima veoma dobru saradnju sa samim Novakom, pa nije želeo da ga remeti u pripremama za Rolan Garos.

"Press" nije uspeo da dođe do Srđana ili Gorana Đokovića i proveri šta oni imaju da kažu na ovu temu, a ništa konkretnije nije im saopšteno ni iz preduzeća "Femili sport"...

(MONDO, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC