• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ADMIRALBET – ZAGARANTOVANO najveće kvote za igrače Euroleague i utakmice Lige šampiona!

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

AdmiralBet nudi najveće kvote i najveće bonuse za klađenje u Bosni i Hercegovini.

 ADMIRALBET – ZAGARANTOVANO najveće kvote za igrače Euroleague i utakmice Lige šampiona! Izvor: PROMO/Admiralbet BiH

Nevjerovatna sportska sedmica je pred nama. Najelitnija evropska takmičenja u fudbalu i košarci prikovaće nas za male ekrane, ali ukoliko želite da sa svojim znanjem sporta profitirate, AdmiralBet nudi najveće kvote i najveće bonuse.

Poluvrijeme nije razlog da zabave prestane, registrujte se na admiralbet.ba i preuzmite 200 BESPLATNIH SPINOVA.

Euroleague dugo nije bila interesantnija. Vodeći Real Madrid, Olympiakos i Barsa imaju isti broj bodova, ali Madriđani imaju utakmicu manje. Još osam kola je ostalo do kraja, a borba za TOP-8 je u prelomnom trenutku. Večeras pratimo mečeve:

- Alba Berlin – Zalgiris
- Valencia – Milano
- Bayern – Lyon
- Real Madrid – Baskonia

Derbi večeri svakako se igra u Atini, gdje Olympiakos dočekuje Barsu. Grci su dominantni ove sezone na domaćem terenu, a posljednji meč koji su izgubili na domaćem terenu je od „Delija“ prethodne godine. Barsa u evropskim takmičenjima nema probleme sa igrom u gostima, tako da očekujemo poen za poen meč.

Pored besplatnih spinova, AdmiralBet je jedino mjesto na kojem možete svoj prvi depozit uvećati do 600 KM BONUSA! Iskoristite priliku za profit!

Izvor: PROMO/Admiralbet BiH

Meč koji će večeras definitivno biti najpraćeniji na našim prostorima, jeste gostovanje Partizana. Virtus Bologna je na 14. poziciji tabele, dok „Grobari“ na 6. poziciji „opasno“ napadaju Top-8. Punter, LeDay, Exum i Lessort su raspucani ove sezone, ali posebnu priliku pruža vam AdmiralBet da napravite najbolju kombinaciju za poene igrača.

Specijali AdmiralBet kladionice sve fanove najbolje evropske košarke jednostavno motivišu na profit. Ukoliko danas iskombinujete Punter&LeDay&Exum preko 50 poena, dobijate rekordnu kvotu – 15.00!

Lessort je jedan od najzaslužnijih igrača za ovogodišnje uspjehe Partizana. Ako večeras odigrate preko na njegov prosjek, dobijate kvotu 10.00 (Lessort 15+ poena&10+ skokova).

Ono što je sigurno jeste da AdmiralBet danas nudi rekordne kvote za sve evroligaške utakmice, ali ipak Partizan ima najveću kvotu. Pobjeda Partizana u AdmiralBet kladionici danas je veća od najveće na svijetu – 2.03, a ukoliko odigrate bonus kvotu – 2.08!

Izvor: PROMO/Admiralbet BiH

Svakako pored evroligaških utakmica, pratimo i najelitnije evropsko fudbalsko takmičenje. Benfica sa prednosti od 2:0 dočekuje Club Brugge, ali utakmica koju svi fudbalski fanatici željno isčekuju jeste okršaj: CHELSEA – BOR. DORTMUND! „Milioneri“ nose prednost od 1:0 iz prve utakmice, ali sigurno smo da ovo nije kraj za golove. Klub iz Londona je danas tipovan kvotom 1.90 za pobjedu, dok su Nijemci vrhunska prilika za profit, jer kvota je fenomenalnih – 4.46!

*kvote su podložne promjenama, ali samo AdmiralBet u svakom trenutku nudi najveće kvote!

Možda će vas zanimati

%MCEPASTEBIN%

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC