• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VIMBLDON: Veliko finale - Nole na Rafu!

Dvojica najboljih tenisera na ATP listi sastaće se u velikom finalu Vimbldona.

 VIMBLDON: Veliko finale - Nole na Rafu! Izvor: MONDO

Rafael Nadal u nedjelju će predati krunu najboljeg igrača svijeta Novaku Đokoviću, a u isto vrijeme, protiv srpskog tenisera, boriće se da sačuva tron na Vimbldonu.

Španac je u drugom polufinalu trećeg gren slema sezone pobijedio Endija Mareja sa 3:1 (5:7, 6:2, 6:2, 6:4) i izborio peti duel sa Novakom u ovoj godini. Naredni će biti i najznačajniji. Prethodna četiri dobio je Đoković, dok Nadal u ukupnom skoru vodi sa 16:11.

Nije se mnogo namučio Rafa. Samo u prvom setu Britanac je bio bolji od Nadala. Ostatak meča u potpunosti je pripao španskom teniseru, iako je protiv sebe imao veći dio publike na Centralnom terenu.

"Da biste pobijedili Endija morate da igrate najbolji tenis. Velika je čast igrati protiv njega i to me inspiriše", rekao je Nadal, koji smatra da je poslije dobro odigranog seta Marej sam sebe sputao na početku drugog dijela igre.

"Napravio je veliku grešku na početku drugog seta i to ga je izbacilo iz igre. Njemu za osvajanje gren slema treba samo još samo sreća, sve ostalo ima", ocijenio je Španac koga u nedjelju očekuje još jedan veliki, najveći, teniski duel današnjice.

"Uvijek je sa njim veliki meč. Teško je igrati protiv Đokovića, igra fantastično. Izgubio je samo jedan meč, a ja već četiri od njega ove godine. Pokušaću da igram najbolje što mogu", rekao je Nadal poslije plasmana u finale.

Finale se igra u nedjelju od 15 sati na Centralnom terenu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC