• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čestitaju Janko, Stanković, Zvezda, Partizan.

Janko Tipsarević, Dejan Stanković, Zvezda, Partizan, strani sportisti, novinari, domaći političari... čestitali Noletu "broj 1".

 Čestitaju Janko, Stanković, Zvezda, Partizan. Izvor: MONDO

Čestitke Novaku Đokovića stižu sa svih strana svijeta. Poslije sedam godina vladavine Rodžera Federera i Rafaela Nadala, tenis je dobio novog lidera na ATP listi.

Srpski sportisti i klubovi su oduševljeni Noletovim uspjehom. FK Crvena zvezda je među prvima pozdravila veliki uspjeh, a vrlo brzo su se sa čestitkama pridružili i igrači Partizana.

Janko Tipsarević se zbog povrede prerano vratio iz Londona za Beograd, ali je nastavio da prati turnir i da navija za Novaka. Bio je uz reprezentativnog druga i kao komentator na Sport klub, kada je kao stručni konsultat pomagao u praćenju meča osmine finala protiv Majkla Lodre.

Odmah po završetku prvog polufinala Vimbldona Janko je čestitao Noletu i iznio svoja osjećanja preko svjetske društvene mreže "Twitter": "Nikada nisam bio srećniji zbog uspjeha drugog tenisera kao što sam upravo sada zbog Noleta".

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Dejan Stanković u izjavi za Tanjug rekao da je Đoković najbolji srpski sportista.

"Novak je naš najbolji sportista ikada. Svim srcem sam u njega, samo neka tako nastavi i uvjeren sam da će ne samo osvojiti Vimbldon, nego da će još dugo vladati svjetskim tenisom. Prošlo je vrijeme i Federera i Nadala, sad počinje era Novaka Đokovića".

On je istakao da je u ovim trenucima bilo gdje na planeti prelijepo biti Srbin i sunarodnik Novaka Đokovića.

"Najbolji je teniser svijeta, ali je i sjajan čovjek, bez mane. Imam priliku da se često vidim s njim u Italiji, da se ispričamo. Svi ga obožavaju, posebno moji saigrači iz Intera, iako Nole navija za Milan. Dolazio je na utakmice, svi žele da ga upoznaju. Ma, šta reći? Čovjek je naš ponos", poručio je Stanković.

Uprednik sportske redakcije na "CNN-a" Pedro Pitno takođe je preko "Twittera" čestitao Srbinu. "Čestitke za Novaka Đokovića. Znam kako je on to želio, on je to i zaslužio", rekao je Pinto, koji je nedavno gostovao u Beogradu, gdje je snimao reportažu o srpskom "vječitom derbiju".

Žo-Vilfred Conga je u izjavi poslije meča rekao da je Đoković najbolji teniser na svijetu.

"Novak je sigurno najbolji teniser u ovom trenutku. Osvojio je titulu na Otvorenom prvenstvu Australije, stigao do polufinala Rolan Garosa i na Vimbldonu se plasirao u finale.To samo po sebi govori da je Đoković najbolji".

Čestitki će biti još, sve više... A, Nole ih je i te kako zaslužio.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC