• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marej: Mogu i ja isto kao Novak

Endi Marej ponovo nije uspio na Vimbldonu. Ali, kaže da zna kako da bude bolji. Najbolji. Treba "samo" da se ugleda na Novaka Đokovića.

 Marej: Mogu i ja isto kao Novak Izvor: MONDO

Dok su Novak Đoković i Rafael Nadal igrali finale Vimbldona, Britanac Endi Marej sjedio je u jednom londonskom pabu sa svojom djevojkom.

Od njega je Britanija očekivala (a i dalje očekuje) da konačno vrati titulu na Vimbodonu, ali za sada je ostala samo nada. Ipak, Marej ne kloni duhom. A ima, kaže, na koga i da se ugleda. Na svog prijatelja Novaka Đokovića, koji je na ovogodišnjem Vimbldonu ubio dvije muve jednim udarcem - postao je prvi igrač svijeta i osvojio je najprestižniji turnir na svijetu.

"Znam da je moguće. Pogledajte samo Novaka. Sjećam se kad sam gledao Novaka u polufinalu Vimbldona prošle godine kada je izgubio od Tomaša Berdiha, a potom igrao neizvjesan meč protiv Rafaela Nadala u finalu US Opena. Od tada je mnogo napredovao. Na njega bi trebalo da se ugledam i da pokušam da ga kopiram", napisao je Marej u svojoj kolumni na sajtu BBC-a.

Marej je svjestan da nešto mora da promijeni u načinu igre, mentalnom pristupu, treninzima...

"Imam 24 godine. To su godine kada igrač dostiže vrhunac što se tiče spremnosti i snage. Zato moram da sjednem sa svojim timom kako bismo napravili prioritete u igri i treninzima", istakao je Marej.

Njegova igra u prvom setu protiv Nadala u polufinalu ovogodišnjeg Vimbldona može da mu bude putokaz za dalje.

Marej kaže da obožava da igra na travi, pred svojom publikom, koja ga je, kaže, bodrila fantastično.

"Žao mi je samo što nije bilo malo bolje za mene. Ali, na meni je da se vratim jači nego ikada i hoću! Učiniću to", poručio je Škotlanđanin, koga očekuje Dejvis kup meč između Velike Britanije i Luksemburga u Glazgovu.

"Dejvis kup je važan i dobar je put da premostim razočaranje sa Vimbldona. Nikad nisam igrao u rodnoj Škotskoj i vjerujem da će biti zabavno", naveo je Marej.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC