• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DK: "Orlovi" već treniraju

Dejvis kup tim Srbije počeo je pripreme za četvrtfinalni duel sa Švedskom u Halmštadu. Dolazak Novaka Đokovića najavljen za utorak.

 DK: "Orlovi" već treniraju Izvor: MONDO

Selektor Bogdan Obradović u Halmštad je poveo Viktora Troickog, Janka Tipsarevića i Iliju Bozoljca, dok bi Nenad Zimonjić u ponedeljak uveče trebalo da doputuje iz Londona.

"Udarna igla" aktuelnih šampiona, Novak Đoković, ima "slatku" obavezu, da sa narodom u Beogradu proslavi osvajanje Vimbldona i proboj na prvo mjesto ATP liste. Potom bi i on trebalo da krene ka Skandinaviji...

"Zadovoljan sam što ćemo nastupiti u najjačem sastavu. Svi smo oduševljeni Novakovim trijumfom i to će cijeloj ekipi predstavljati dodatni stimulans", rekao je Bogdan Obradović.

Dok će za Srbiju igrati prvi reket svijeta, Šveđanima je odavno otkazao njihov najbolji igrač Robin Soderling.

Objektivno, domaćin ima realnu šansu da osvoji poen samo u dublu, gdje ima aktuelnog finalistu Vimbldona Roberta Lindšteda i veterana igre parova Simona Aspelina.

Njihov selektor Tomas Enkvist u singlu računa na Mihaela Rideršteda (302. na ATP listi) i Ervina Eleskovića (355).

"Prihvatamo ulogu favorita i očekujemo pobjedu koja će nas približiti odbrani titule. Naši zemljaci u Halmštadu su nas izvanredno primili i na tome smo im posebno zahvalni", dodao je Obradović, koji se nada lijepoj podršci sa tribina.

Prvog dana, u petak, na rasporedu su dva singl meča (15.00), u subotu dubl partija (15.00), a u nedelju (13.00) ponovo dva singla. Igraće se u dvorani, na tvrdoj podlozi.

U eventualnom polufinalu "orlovi" bi dočekali boljeg iz meča Kazahstan - Argentina. Drugi dio "kostura" čine parovi SAD - Španija i Njemačka - Francuska.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC