• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novače, hvala ti, majstore!

Novak Đoković je doputovao u svoj Beograd, u svoju Srbiju! Beograd i Srbija mu se klanjaju i kažu: Hvala!

 Novače, hvala ti, majstore!  Izvor: MONDO

U Beogradu lijepo julsko veče. Nije bilo mnogo toplo. Ali, u 21 sat proradio je vulkan u centru grada!

Novak Đoković je izašao pred oko 100.000 ljudi ispred Doma Narodne skupštine da sa njima podijeli radost povodom nevjerovatnog uspjeha! U jednom danu postao je najbolji teniser svijeta i osvajač Vimbldona, najprestižnijeg teniskog turnira na svijetu.

U Beogradu je već nekoliko dana praznična atmosfera. Sada svi prate tenis. Svi se nerviraju, svi su stručnjaci...Ali, najvažnija je podrška. Vjerovatno ta pozitivna energija dolazi do Novaka i ostalih srpskih tenisera i ona ih nosi, nosi sve do pobjede.



POGLEDAJTE FOTO-GALERIJU

Već na aerodromu "Nikola Tesla" Novaka je dočekalo nekoliko desetina građana, a u centru Beograda više desetina hiljada ljudi.

Od aerodroma Novak je do centra grada dolazio u otvorenom autobusu. Svi su željeli da ga pozdrave, da mu mahnu, da mu na neki način kažu: Hvala!




"Jedan je Đoković Novak, Đokoviiiić Noooovak, jedan je Đoković Novak!", pevali su okupljeni, a onda je nastala erupcija.

Sa vimbldonskim peharom izašao je na binu, zavijorile su se srpske zastave, upalile su se baklje...




"Dobro veče, Beograde, Srbijo! Ovo je nevjerovatno, zaista! Hvala vam lijepo! Ja sam od večeras vaš vječiti dužnik zato što ste uspjeli da mi upriliičte ovo slavlje i da...", krenuo je Novak da priča, ali je prekinut ovacijama: "Nole, Nole, Nole".

"Zaista zahvalnost svima vama! Vječni sam vam dužnik, uspjeli ste da mi učinite ovaj dan najljepšim danom u mom životu i ovo vam nikada neću zaboraviti. Ovaj pehar je posvećen vama, posvećen je Srbiji", rekao je najbolji svjetski teniser.

Masa je oduševljeno pozdravila i Novakov tim i Novakovu familiju. A tu je bila cijela familija.

"Šampioni, Šampioni", orilo se iz hiljada grla.

"Ovo može samo u Srbiji, ovako nešto samo ovde! Sad smo na krovu svijeta i osvojićemo sve, sve!", odgovorio je Novak okupljenima.

Nastavljeno je pjesmom. Noletov omiljeni domaći bend TAP 011 izvodio je hitove "Bunda", "Gaće"...Novak i njegova djevojka Jelena Ristić veselo su đuskali i pjevali. Zatim je u čast Novaka zapjevao i čuveni folk pevač Miroslav Ilić, potom Vlado Georgiev...

A među onima koji su dočekali Novaka Đokovića u centru Beograda je prodavac povrća na pijaci Zeleni vijenac, sada već čuveni deda Verko, koji je sa srpskim teniserom snimio reklamu za mt:s.

"Reći ću mu da ga volim više nego ikoga na svijetu", rekao je deda Verko.

(MONDO - foto: Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC