• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RG: Vemić ispao, Bozoljac preživeo

Dušan Vemić nije uspeo da se plasra u treće kolo kvalifikacija za Rolan Garos, dok je Iliji Bozoljcu ostao još samo korak do glavnog žreba.

 RG: Vemić ispao, Bozoljac preživeo Izvor: MONDO

Srpski teniser Dušan Vemić nije uspeo da se plasra u treće kolo kvalifikacija za Rolan Garos, posto je u drugom kolu izgubio od Brazilca Tijaga Alveša rezultatom 6:4, 6:7, 6:2.

Vemić je kao 155. igrač sveta bio postavljen za 31. nosioca u kvalifikacijama, ali je protiv 208. tenisera sa ATP liste odigrao dosta slabo i doživeo neočekivan poraz.

U drugom kolu kvalifikacija za Rolan Garos nastupio je i drugi predstavnik Srbije Ilija Bozoljac. On je posle pravog teniskog maratona, koji je trajao tri sata i 33 minuta, uspeo da eliminiše Argentinca Dijega Hartfilda, koji je kao 153. igrač sveta postavljen za 30. nosioca kvalifikacija.

Na kraju, rezultat je bio 2:1 za Bozoljca, po setovima 7:6, 6:7, 11:9! Do mesta u glavnom žrebu turnira, koji počinje u nedelju, 25. maja, Bozoljac mora da preskoči prvog nosioca kvalifikacija, Eduarda Švanka, takođe iz Argentine.

Novak Đoković, Janko Tipsarević, Boris Pašanski i Viktor Troicki direktno su se plasirali u glavni žreb Rolan Garosa. Parovi prvog kola biće određeni u petak, sa početkom u 11.30.

Turnir u Parizu igra se za ukupi nagradni fond od 15.575.960 evra.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC