• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dodik ugostio rukometaše

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik ugostio rukometaša Barselone Danijela Šarića i bivšeg rukometaša Nebojšu Golića.

 Dodik ugostio rukometaše Izvor: MONDO

Predsjednik Republike Srpske /RS/ Milorad Dodik rekao je danas tokom prijema za rukometaša "Barselone" Danijela Šarića da uspjesi naših vrhunskih sportista na međunarodnoj sceni značajno doprinose afirmaciji sporta na ovim prostorima, naročito među mladim ljudima.

Predsjednik Dodik i potpredsjednik RS Enes Suljkanović čestitali su golmanu "Barselone" osvajanje titule šampiona Evrope, u čemu je značajan doprinos, sjajnim odbranama, dao upravo Šarić.

U saopštenju iz Kabineta predsjednika RS navodi se da je Šarić upoznao predsjednika i potpredsjednika Republike sa radom rukometne škole "Šarić-Golić", koju je, zajedno sa rukometašem Nebojšom Golićem koji je takođe prisustvovao prijemu, osnovao u Banjaluci.


Predsjednik Republike Srpske  pozdravio je osnivanje Regionalne rukometne lige i snažno podržao nastojanja igrača i rukovodstva Rukometnog kluba "Borac" da postignu što bolje rezultate u ovoj ligi, što će doprinijeti, ne samo afirmaciji rukometa na ovim prostorima, nego i grada Banjaluke i Srpske.

Predsjednik Republike naglasio je da je "Borac" klub duge i bogate tradicije, sa značajnim uspjesima na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni i izrazio uvjerenje da će u narednom periodu uspjeti da se ponovo afirmiše u regionalnim i evropskim takmičenjima.

U saopštenju iz kabineta predsjednika RS navodi se da su prilikom današnjeg prijema predstavnici "Borca" upoznali predsjednika Republike sa situacijom i planovima ovog kluba, povodom predstojećeg učešća u Regionalnoj rukometnoj ligi.
(Srna)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC