• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RG: Oldtajmer za Anu i Rafu

Ana Ivanović i Rafael Nadal izvlačiće parove prvog kola na Rolan Garosu u petak ujutru. Do ceremonije će se voziti "Ispano Suizom" iz 1920. godine.

 RG: Oldtajmer za Anu i Rafu  Izvor: MONDO

Organizator će poslati "Ispano Suizu" iz 1920. godine u petak ujutru po Anu Ivanović i Rafaela Nadala, kako bi dve zvezde mogle da izvuku parove prvog kola na Rolan Garosu.

Ana, prošlogodišnja finalistkinja i Rafa, trostruki uzastopni šampion, odrediće mesta u "kosturu" za 32 nosioca u obe konkurencije na ovogodišnjem Frenč Openu, koji počinje u nedelju, 25. maja.

Španac će izvlačiti kuglice za ženski singl, u kojem će prvi nosilac biti Marija Šarapova, drugi Ana Ivanović, a treći Jelena Janković, dok će Srpkinja odrediti sudbinu za 32 nosioca u muškom singlu, gde je redosled već skoro godinu dana isti: Rodžer Federer, Rafael Nadal, Novak Đoković...

Inače, "Ispano Suiza" automobil je kojim su teniseri dovoženi na mečeve 1920. godine, kada je sagrađen teniski kompleks Rolan Garos u Parizu. Organizator drugog Gren Slem turnira u sezoni, a jedinog na zemljanoj podlozi, obezbedio je nagradni fond od 15.575.960 evra.

Šampioni u obe konkurencije osvojiće po milion evra. Pobednici će pripasti i 1.000 WTA poena, jer se iz tenisa povukla aktuelna šampionka Žastin Enan, dok isto toliko bodova brani Rafael Nadal.

Nadal je prošle sezone u finalu pobedio Rodžera Federera, dok je Enan bila bolja od Ane Ivanović.

Pored nosilaca Ane, Jelene i Novaka, u glavnom žrebu nastupiće još Janko Tipsarević, Boris Pašanski i Viktor Troicki. Dušan Vemić eliminisan je u kvalifikacijama, dok je Iliji Bozoljcu ostalo još jedno kolo do plasmana u glavni žreb.

Nenad Zimonjić igraće u dublu sa Danijelom Nestorom i biće postavljeni za druge nosioce, dok će u miksu nastupiti sa Katarinom Srebotnik.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC