• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Melić napustio Borac m:tel

Rukometni klub Borac m:tel ostao je bez jednog od najboljih igrača. Krilo Banjalučana Fahrudin Melić potpisao za Gorenje.

 Melić napustio Borac m:tel Izvor: MONDO

“ Tačno je da sam potpisao ugovor na dvije godine sa ekipom Gorenja. Zadovoljan sam ponuđenim uslovima i sigurno je da odlazim u kvalitetnu ekipu. Žao mi je što odlazim, ali i Borac će imati koristi od ovog transfera jer treba da dobije obeštećenje od Slovenaca, koji su pristali da ga plate. Moraću još doći da se pozdravim sa sada već bivšim saigračima”, rekao je Melić, prenosi “Glas srpske”.

Osim Melića redove Banjalučana napustio je samo golman Peđa Dejanović, dok se sa ostalim igračima i dalje vode pregovori, kao i sa potencijalnim pojačanjima.

“Poslije sastanka koji smo imali sa predsjednikom Republike Srpske, krenuli smo u realizaciju našeg projekta, odnosno sklapanja ekipe za iskušenja koja nas očekuju u regionalnoj ligi. Pregovori sa četvoricom igrača Bojanom Ljubišićem, Igorom Rađenovićem, Branislavom Obradovićem i Srđanom Trivundžom su u završnoj fazi i ovih dana oni bi trebalo da nam se i zvanično pridruže. Prelazni rok u BiH još uvijek nije završen, tako da ćemo sigurno dovesti još nekog igrača”, istakao je direktor "crveno-plavih" Boris Đogo.

Početak priprema plasiran je za 25. jul i one će se uglavnom odvijati u Banjaluci.

“Prema sadašnjem planu radićemo u Banjaluci, dok ćemo kontrolne utakmice igrati sa ekipama iz okruženja jer za pripreme van grada trenutno nemamo sredstava” rekao je Đogo.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC