• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Udovičić: Dobili smo Hrvate, ali nije bitno

Vaterpolo reprezentacija Srbije savladala Hrvatsku u sklopu priprema za prvenstvo svijeta u Šangaju - 8:7 (1:1, 4:2, 2:1, 1:3).

 Udovičić: Dobili smo Hrvate, ali nije bitno Izvor: MONDO

Prijateljski okršaj u Singapuru protekao je u opuštenoj igri, a selektori Dejan Udovičić i Ratko Rudić iskoristili su priliku za uvježbavanje taktičkih varijanti.

"Rezultat uopšte nije bitan. Igrali smo malo angažovanije u prve tri četvrtine, isprobavali nešto i uspeli da sagledamo ono što smo željeli", izjavio je Udovičić.

Aktuelni svjetski prvaci igrali su bez golmana Slobodana Sora, koji se razbolio i vjerovatno neće braniti ni u drugom kontrolnom meču protiv Hrvata, zakazanom za ponedjeljak.

Srbija će do odlaska u Šangaj odigrati prijateljske utakmice i sa vaterpolistima Španije i Mađarske.

Inače, kod igrača obje reprezentacije u nedelju se osjećao umor od dugog puta i aklimatizacije (velika vlažnost vazduha, temperatura vode u bazenu 30 stepeni!), pa je razumljivo što se nisu naprezali i što utakmica nije bila na visokom nivou.

"Za nas ovi mečevi nemaju nikakvu rezultatsku važnost, a tako misle i moje kolege. Pripremamo se i uigravamo, rezultat je potpuno u drugom planu", zaključio je Udovičić.

SRBIJA: G. Pijetlović, Avramović, Gocić 1, Udovičić, Ćuk 1, D. Pijetlović 2, Nikić, Aleksić, Rađen, Filipović 1, Prlainović 3, S. Mitrović, B.Mitrović.

HRVATSKA: Pavić, Burić, Bošković, Dobud, Joković, Muslim 3, Karač, Bušlje, Sukno 1, Barać, Paškvalin 1, Obradović 2, Buljubašić.

SP je na programu od 16. do 31. jula, a Srbija je trijumfom na završnom turniru Svjetske lige, prošlog mjeseca u Firenci, obezbijedila učešće na Olimpijskim igrama u Londonu.

(Tanjug, foto: waterpoloserbia.org)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC