• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nole i Ziki ukrali naslovne strane

Vest o senzacionalnom uspehu Novaka Djokovicha i Nenada Zimonjicha u Australijan Openu u ponedeljak dominira naslovnim stranama srpske štampe.

 Nole i Ziki ukrali naslovne strane Izvor: MONDO

"Blic", "Politika", "Večernje novosti", "Glas javnosti" i "Danas" sa velikom pažnjom, uz fotografije velikog formata, ispratili su sportsku vest dana - prvu grend slem titulu 20-godišnjeg Djokovića.

"Care", naslov je kojim je "Blic" na naslovnici najavio dve strane posvećene trijumfu Djokovića. List je takodje veliku pažnju posvetio pobedi srpskog tenisera Nenada Zimonjića u miks-dublu na Australijan openu, sa Kineskinjom Tjantjan Sun.

"Večernje novosti" priču o trijumfu mladog Beogradjanina počinju naslovom "Srpsko čudo". List podseća da je Djoković prvi Srbin koji je u singlu osvojio grend slem. "Novosti" su takodje čitaocima priredile dodatak na 16 strana posvećen srpskim teniserima - Djokoviću, Zimonjiću, Ani Ivanović i Jeleni Janković.

"Danas" podseća da je završni dan na Australijan openu bio najuspešniji dan u istoriji srpskog tenisa, jer su osvojene dve titule. "Naši teniseri bili su istinska senzacija u Melburnu - obezbedjena su dva finala, a realizovana dva", piše "Danas".

"Politika" uz fotografije Djokovića, Zimonjića i njegove dubl partnerke na naslovnoj strani i potpis "dvostruki trijumf u Melburnu", dve sportske strane posvetila velikom uspehu srpskog tenisa.

"Srpske krune" veliki je naslov na početnoj strani "Glasa javnosti", koji je takodje dve strane posvetio Djokoviću i Zimonjiću.

(Beta, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC