• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO: Remi Srba i Hrvata

Srpski vaterpolisti odigrali su neriješeno s Hrvatskom 9:9 (4:1, 2:3, 2:4, 1:1) u drugoj kontrolnoj utakmici u Singapuru.

 VATERPOLO: Remi Srba i Hrvata Izvor: MONDO

Prvi meč dva nacionalna tima u nedjelju dobila je Srbija rezultatom 8:7, a u ponedjeljak je protekla u izjednačenoj borbi, ali sa dosta oscilacija u igri oba tima.

Primjetno je da se vaterpolisti Srbije i Hrvatske još privikavaju na promjenu podneblja i aklimatizaciju, pa je s pravom izostao žešći tempo, a selektori Dejan Udovičić i Ratko Rudić uvježbavaju taktičke varijante tokom prijateljskog odmeravanja snaga.

"Ponavljam da rezultat ništa ne znači. Gubi se svježina, svi su još 'teški'. Naporno radimo i osjeća se umor, ali verujem da će do starta šampionata sve biti kako treba", rekao je Udovičić, koji je i pred meč radio sa igračima u teretani.

Golman Slobodan Soro oporavio se od bolesti, ali nije branio ni na ovom susretu. Najbolji srpski vaterpolisti sljedeću pripremnu utakmicu igraju u utorak protiv Mađarske. Prvenstvo svijeta u Šangaju na programu je od 16. do 31. jula.

Srbija: G.Pijetlović, Avramović, Gocić 1, Udovičić 2, Chuk, D.Pijetlović 3, Nikić 2, Aleksić, Radjen, Filipović, Prlainović 1, S. Mitrović, B.Mitrović

Hrvatska: Pavić, Burić, Bošković 2, Dobud 1, Joković 2, Muslim, Karač, Bušlje, Sukno 1, Barać, Paškvalin, Obradović 1, Buljubašić 2

(Tanjug/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC