• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUKOMET: Borac m:tel se i dalje pojačava

Osvajač Kupa BiH želi da ima što konkurentniju ekipu pred start regionalne SEHA lige.

 RUKOMET: Borac m:tel se i dalje pojačava Izvor: MONDO

Banjalučani će od jeseni nastupiti u regionalnoj ligi, prvenstvu i Kupu BiH, Kupu pobjednika kupova i Kupu Republike Srpske.

Direktor Borac m:tela Boris Đogo ističe da vode pregovore s nekolicinom igrača, te da je načelno dogovorena saradnja s bivšim asovima tog kluba Srđanom Trivundžom, Branislavom Obradovićem i Bojanom Ljubišićem. Borac odavno želi i Igora Rađenovića, a novi igrač na listi želja je Dejana Prole, koji je prošle sezone bio najbolji strijelac Prijedora.

"S nekim našim bivšim članovima smo u načelu dogovorili saradnju, kao na primjer s Trivundžom, Ljubišićem i Obradovićem, a isto očekujemo i s Rađenovićem. Vidjećemo do kraja sedmice, odnosno do 15. jula, kada ističe prelazni rok, trebalo bi mnogo toga da bude jasnije", naglasio je Đogo i dodao da je i Adnan Jaškić u kombinaciji da popuni upražnjeno mjesto na desnom krilo:

"Imamo tri-četiri igrača koje bismo rado vidjeli u svojim redovima na toj poziciji, a jedan od njih je i Jaškić. Razgovarali smo s njim, ali ništa još nije dogovoreno."

Zasad su Borac M:tel napustili Fahrudin Melić (otišao u Gorenje), Faruk Halilbegović (Bosna BH gas), te igrači na koje šef stručnog štaba Dragan Marković više ne računa: Davorin Prskalo, Peđa Dejanović i Goran Trkulja. Sudbina Borisa Pucarevića i Gorana Garića biće poznata, takođe, do kraja sedmice.

Borac m:tel pripreme za narednu sezonu će početi 25. jula. (MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC