• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO: Good fellas are ready

Svjetski prvaci iz Rima u odličnoj atmosferi očekuju početak SP u Šangaju. "Od 2009. nas zovu Good fellas. Mi to i jesmo", kaže Živko Gocić.

 VATERPOLO: Good fellas are ready Izvor: MONDO

Srpska vaterpolo reprezentacija je spremna za odbranu zlatne medalje iz Rima. To je posljednji raport sa priprema u Singapuru. U petak će "delfini" otputovati u Šangaj, a prvi meč na Svjetskom prvenstvu imaće protiv domaćina Kine 18. jula.

U srijedu su, umjesto zvanične utakmice, Srbi i Španci jedne druge trenirali i uvježbavali. Radile su se akcije sa igračem više i odbrana sa igračem manje. Bilo je efektno, pa je i publika na bazenu (a i za trening su se prodavale karte!), bila zadovoljna.

U četvrtak će selektor Dejan Udovičić saopštiti konačan spisak igrača koji će u Šangaju braniti titulu svjetskog prvaka osvojenu prije dvije godine u Rimu.

"Sve se zna, ali siguran sam da Kanađani, koji su na nivou Nijemaca, zatim Rumuni, mogu da iznenade favorite. Treba da budemo oprezni i da u svaki meč ulazimo punim angažmanom", rekao je Živko Gocič koji je u karijeri sakupio 12 medalja.

Srbija je uradila veliki posao u Firenci, gdje je na završnom turniru Svjetske lige osvojila zlato i obezbijedila plasman na Olimpijske igre. Ali, ciljevi se uvijek znaju kada je riječ o reprezentaciji Srbije.

"Sada igramo za medalju na Svjetskom prvenstvu. Imamo uvijek isti motiv. Nazvali su nas 'Good fellas' u Rimu 2009. godine. Tako se i osjećamo, stalno imamo istu atmosferu zajedništva. To je recept za uspjeh, a najljepše u sportu je osjećaj pobjede", poručio je Gocić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC