• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KAJAK/KANU: Otvoren EP u Banjaluci

Defileom kroz centar Banjaluke i ceremonijom na Trgu Krajine otvoreno je EP za juniore i seniore u kajaku i kanuu na divljim vodama.

 KAJAK/KANU: Otvoren EP u Banjaluci Izvor: MONDO

Takmičenje "Banjaluka-Vrbas 2011" okupilo je 458 takmičara iz 26 zemalja, a ministar porodice, omladine i sporta Republike Srpske Nada Tešanović izjavila je prilikom otvaranja da je ovim događajem Evropa došla u Banjaluku, jer se sportom stvaraju nove veze, uz očekivanje da će se ovakva dešavanja u gradu na Vrbasu nastaviti.

"Želim najboljima da osjete žar pobjede i ljepotu Vrbasa. Danas je ovdje najveći broj sportista iz 26 zemalja koji će nakon završetka takmičenja širiti glas o ljepoti Banjaluke", rekla je Tešanovićeva.

Gradonačelnik Banjaluke Dragoljub Davidović uputio je takmičarima želje da postignu što bolji rezultat i izrazio zahvalnost Evropskoj kajak-kanu federaciji na ukazanom povjerenju Banjaluci za organizovanje ovog takmičenja.


Predsjednik Evropske kajak-kanu federacije Albert Vuds izjavio je da su među 458 takmičara na evropskom prvenstvu i budući olimpijski prvaci.

"Želim da se zahvalim ljudima u Banjaluci koji su dozvolili ovu `invaziju` sportista u naredna četiri dana", rekao je Vuds koji je proglasio prvenstvo otvorenim.

Posebne ovacije publike, Vuds je dobio kada je rekao da se među mladim sportistima, učesnicima prvenstva, kriju budući olimpisjki šampioni.

Predsjednik Kajak-kanu kluba Vrbas, Milan Mazalica, rekao je da je staza u Tijesnom u potpunosti spremna za takmičenja. On je, takođe, pozvao sve Banjalučane da dođu i vide takmičenja, sa posebnim naglaskom na noćnu trku, u subotu 16. jula u 21 čas. Takmičenja na Evropskom prvenstvu počinju u četvrtak, 14. jula u 9.30 časova.

Nakon svečanog otvaranja, nastupio je zagrebački bend Elemental, koji je ionako vrelu ljetnu noć, još više zagrijao svojim energičnim nastupom.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC